Dziobak Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Co do konta na tlenie to ma to jedną wadę. Zauważyłem, że maile dochodzą jakby później. To znaczy np. jak kupię coś na allegro to mail przychodzi tak gdzieś dopiero za 15-30 minut (mam konto na wp i tam takie opóźnienia nie występują). Albo kiedy wyślę maila z drugiego konta to także muszę czekać aby go odebrać z tlenu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 15-30 minut to jeszcze nie tak zle. Czasem maile przychodzą na tlenie dopiero po 2-3 godzinach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 No niestety tak pozno przychodza :/ Nawet jak sie z konta na o2 wysyla na drugie konto na o2 . Nie mowiac ze ostatnio filtry spamowe dzialaja bardzo slabo bo troche niechcianych mejli dostaje :] ostatnio nawet o tresci : "Stop unwanted email the smart way" nie ma jak spam mowiacy jak go zlikwidowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Taaa :) A ja mam 2GB na google.com :) Jeszcze go nie używam jednakże, gdyż moje 250 na o2.pl mi wystarcza w zupełności :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...