romeorunner Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Mam wielki problem z NEO + mianowicie dziala tak jakbym mial zwykly modem albo i gorzej musze czekac z 10 az strona sie wlaczy a przy sciaganiu transfer wynosi z 10kb a kiedy wlacze okienko od polaczenia to widac ze lacze nie kozysta z netu no kozysta ale z 4 kb zamiast 768kb kiedys tak juz mialem wtedy pomogl format ale teraz po form,atowaniu net dzialal normalnie przez kilka minut i znow sie to zrobilo jak mam to naprawic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Może jakiegoś wirusa albo trojana masz. Zanim coś zrobisz przeskanuj jakimś antywirem. Jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 juz wszystko dziala no moze poza anty wirusem mam pakiet nortona ktory wlasnie wylaczyl funkcja autoprotect i nieda sie jej wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...