monti Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 JAk w temacie.Mam gf4mx 440 i nieweim jak wycisnac wiecej nic 500 Mhz.problem w tym ze ten suwak ma wlasnie granice na 500 mhz. CHodzi o pamieci. btw. czy to jet przwda ze w durnku mozna odblokowac jakis dodatkowy cache? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 LUDZIE CO WY SPICIE JU ZJEST 12.00 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 berkut kiedys pod swojego radeona plik konig. od power stripa przerabiał, opisane to było na baerkut.hg.pl albo coś na kki.pl/berkut czy jakoś tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Posłóż się GeForce Tweak Utility . Tam można ustawić ile chcesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 JAk w temacie.Mam gf4mx 440 i nieweim jak wycisnac wiecej nic 500 Mhz.problem w tym ze ten suwak ma wlasnie granice na 500 mhz. CHodzi o pamieci. btw. czy to jet przwda ze w durnku mozna odblokowac jakis dodatkowy cache? Zainstaluj nvmax i po problemie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monti Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zainstaluj nvmax i po problemie.ale ja niemoge zainstalowac nvmaxa bo mi niedziala. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Kumpel jak krecil savage 4 to przerabial config do powerstripa (jak go otworzysz to znajdziesz tam), bo tez mu sie suwak konczyl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...