e-walker Opublikowano 6 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2004 Witam :!: Sprawa wygląda tak: po zmianie mobo z ECS K7S5A na Soltek SL75-KAV podczas grania migają mi jakieś takie dziwne "trójkąty" lub też pojawiają się odbicia fragmentów tekstur (Max Payne, Colin 04). Z czego to może wynikać i czy da się to jakoś usunąć. Wcześniej w tych grach takiego problemu nie miałem. Help :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ja bym obsatwil na problem z grafika ;) sprawdz u kolegi swoja grafe bo chyba pojawiaja ci sie krzaki w grach :) moze to przez oc grafy , sprawdz czy karta sie grzeje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-walker Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Na poprzedniej mobo takich efektów nie było, a karta graficzna była tak samo podkręcona, a FSB miałem ustawione na 147. Teraz mam 140, a mnożnik 9,5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rOg@s Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 moze jak dales fsb 140 to masz wysokie taktowanie pci/agp czego dyski twarde i karty graficznie nie lubia , sprawdz jakie masz taktowanie pci/agp w biosie , nie powinno przekraczać PCI 35MHz (no 37 max ). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...