Reksio Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam taki problem. Po automatycznej instalacji jakiś łatek wywaliło mi polskie litery. To znaczy są w wordzie i innych, ale jak w tlenie pisze w tym okienku na dole to są, ale jak już przeskoczą na górę to zamieniają się na krzaczki. W menu programów też brak polskich liter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 To może ktoś wie jak to zrobić w windzie xp albo 2000 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abicik Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No właśnie pewnie zainstalowałeś poprawke w języku angielskim. Może to być np. Microsoft.Net FrameWork 1.1 (eng) jest do tego Microsoft.Net FrameWork 1.1 Polish Language Pack Bo winde masz po polsku ,tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Nie. Cały windows jest po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Microsoft.Net FrameWork 1.1 mam juz polski ostatnio taki objaw pojawil sie na windowsie xp tez eng. Help bo to bardzo denetwujace kiedy pisze ktos cos do mnie na gadu a ja widze jakies dziwne znaczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 Miałem ten sam problem i problemem były style wizualne w systemie. Jak dobrze pamiętam to kompozycja klasyczny windows powodowała takie problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...