roberttryb Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Kupiłem ten zasilacz i chciałbym jakies opinie użytkowników na jego temat.Wszystkie za i przeciw. Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 No to pierwsza moze byc twoja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 co ma Twoj zasilacz do Modyfikacji :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 co ma Twoj zasilacz do Modyfikacji :? ?Czy wymiana elementów na lepsze lub inne to nie modyfikacja?Więc jak to nazwiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Narazie nic nei napisales omodyfikacji elementow itd. napisales ze chcesz tylko jakies rady/opinie a wypowiedzi raczej nei sa modyfikacja... popros modera niech przeniesie na odpowiednie forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Kupiłem ten zasilacz i chciałbym jakies opinie użytkowników na jego temat.Wszystkie za i przeciw. Robert i jak sie twoj antec sprawuje :D :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Kupiłem ten zasilacz i chciałbym jakies opinie użytkowników na jego temat.Wszystkie za i przeciw. Robert i jak sie twoj antec sprawuje :D :?:zasilacz tylko z fabryki CWT a nie z fabryki Anteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;]Ale po zbóju odpowiedż.Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;]identyczne podzsespoly co w antec sa w modecomach tylko krotsze kable :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;]identyczne podzsespoly co w antec sa w modecomach tylko krotsze kable :PTak dokładniej,jak krótkie? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;]identyczne podzsespoly co w antec sa w modecomach tylko krotsze kable :PTak dokładniej,jak krótkie? :)www.benchmak.pl :arrow: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sadze, ze roznica w cenie nie bierze sie tylko z kilka cm krotszych kabli i zmiany naklejki musza i pewnie sa jakies inne roznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Poczym poznać czy z CWT czy z Anteca?CWT robi tez zasilki dla anteca ;]identyczne podzsespoly co w antec sa w modecomach tylko krotsze kable :PTak dokładniej,jak krótkie? :)www.benchmak.pl :arrow: :xPięknie i ślicznie tylko niech ktos mi powie jak wygląda start kompa z tym zasilaczem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sadze, ze roznica w cenie nie bierze sie tylko z kilka cm krotszych kabli i zmiany naklejki musza i pewnie sa jakies inne roznicesobie popatrz czlowieku antec jest drogi bo sie ceni :P a co uwazasz ze huntkey 400 dala by rade modecomowi 430adp :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberttryb Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sadze, ze roznica w cenie nie bierze sie tylko z kilka cm krotszych kabli i zmiany naklejki musza i pewnie sa jakies inne roznicesobie popatrz czlowieku antec jest drogi bo sie ceni :P a co uwazasz ze huntkey 400 dala by rade modecomowi 430adp :P ? Ale temat jest 550 a nie 430 :D Jeszcze jedno czy 550 ma byc zamontowana wentylatorem (tym drugim) do góryobudowy czy na dół? :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wentylatorem na dół. A co do różnic pomiędzy Antkiem i Modecomem to trzeba by PMP pomęczyć, gdyż zdaje się On sobie je wszystkie oglądał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wentylatorem na dół. A co do różnic pomiędzy Antkiem i Modecomem to trzeba by PMP pomęczyć, gdyż zdaje się On sobie je wszystkie oglądał. i mowil, ze roznice sa duzo wieksze niz napis na naklejce i kable i to nie niekorzysc Modecoma. jakosc kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wentylatorem na dół. A co do różnic pomiędzy Antkiem i Modecomem to trzeba by PMP pomęczyć, gdyż zdaje się On sobie je wszystkie oglądał. i mowil, ze roznice sa duzo wieksze niz napis na naklejce i kable i to nie niekorzysc Modecoma. jakosc kosztuje.jakbys nie wiedzial antca kwiecienz forum kupil za 100$ u nas w poslka duzo zdzieraja za zasilki :wink: a pmp moze sobie mowic co chce :D co moze powiedzial ze napiecia siadaj ? mniej mocy niz na tabliczce powiesz ze modecomy sa gorzeszej jakosci niz huntkeye ??ja jzu koncze bo mi nie zalezy mnie nie stac na te zasilki tylko powiem jedno niemiec nie rob kryptoreklamy nie potwierdzonej zadnym pozadnym testem i nie rob z modecoma firmy badziew bo to nie ona robi zasilki tylko slyyne firmy fortron i cwt to jakbys powiedzial ze fortron to kich pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 powtarzam, ze modecom CWT350 wylaczal sie przy kompie: bartek m 2600+ @ 2300mhz 512mb ddr nf7-s savege2000 barca80 cdrw, dvd a po podlaczeniu do tego mojego starego fortrona 300-60PNA(PF) komp chodzil bez problemowo i chodzi do dzis. ja nigdy nie wypowiadam sie na tema sprzetu z ktorym nie mialem stycznosc. a sprzet ktory mam wybieram starannie po dlugich zastanowieniach i czytaniu wielu opinni. przypominasz mi ste3an (no off). poszukaj jego postow i poczytaj..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 powtarzam, ze modecom CWT350 wylaczal sie przy kompie: bartek m 2600+ @ 2300mhz 512mb ddr nf7-s savege2000 barca80 cdrw, dvd a po podlaczeniu do tego mojego starego fortrona 300-60PNA(PF) komp chodzil bez problemowo i chodzi do dzis. ja nigdy nie wypowiadam sie na tema sprzetu z ktorym nie mialem stycznosc. a sprzet ktory mam wybieram starannie po dlugich zastanowieniach i czytaniu wielu opinni. przypominasz mi ste3an (no off). poszukaj jego postow i poczytaj..... ha widzisz poczytaj to co wyrzej napisales i powiedz mi kto sie wpiprzyl miedzy vodke a zakoske :lol: ja roztaje sie z tym forum bo ni wytrzymam :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 powtarzam, ze modecom CWT350 wylaczal sie przy kompie: bartek m 2600+ @ 2300mhz 512mb ddr nf7-s savege2000 barca80 cdrw, dvd a po podlaczeniu do tego mojego starego fortrona 300-60PNA(PF) komp chodzil bez problemowo i chodzi do dzis. ja nigdy nie wypowiadam sie na tema sprzetu z ktorym nie mialem stycznosc. a sprzet ktory mam wybieram starannie po dlugich zastanowieniach i czytaniu wielu opinni. przypominasz mi ste3an (no off). poszukaj jego postow i poczytaj..... ha widzisz poczytaj to co wyrzej napisales i powiedz mi kto sie wpiprzyl miedzy vodke a zakoske :lol: ja roztaje sie z tym forum bo ni wytrzymam :D pozdrojest to najrozsadniejsza rzecz jaka napisales w tematach o zasilaczach. idz w pokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ty gdybym ja dostal zasilacz zafriko tez bym tak mowil :lol: :lol : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ty gdybym ja dostal zasilacz zafriko tez bym tak mowil :lol: :lol : nie masz o czyms pojecia to sie zamknij a nie oszczerstwa rzucasz pod moim adresem. w tym momencie oczekuje przeprosin. gadasz 3 po 3 o sprawach o ktorych kompletnie nic nie wiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 weźcie sobie panowie sprawe załatwcie gdzie indziej bo robić OT, a wracąjąc do wątku to pomęcz ten zasilacz na maxymalnie mocnym cfg jaki masz/możesz pożyczyć i podaj napięcia pod mocnym obciążeniem i tyle bo chyba jesteś jedne z pierwszych na forum co mają ten zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Hmmm.... mój CWT350 uciągnął: bartek 2500+ @ 2300mhz 1,8 V 2 x 256mb ddr 2,6V Soltek frn2 -rl Radeon 9600pro (przez parę dni go miałem - ale się do d. kręcił i nie było to z winy zasilacza - siał artefaktami i sam akcelerator się wieszał) 430@660 hitachi 80 + IBM 40 gb cdrw, dvd i pere wentyli i nnych duperelków..... I działał dobrze...... roberttryb Jesteś jednym z pierwszych na forum co mają tą zasiłkę. Sam coś o niej napisz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 powtarzam, ze modecom CWT350 wylaczal sie przy kompie: bartek m 2600+ @ 2300mhz 512mb ddr nf7-s savege2000 barca80 cdrw, dvd czy przypadkiem nie jest to ten ISO ?? 350W??? on tez jest by CWT.... edit. miales prawdopodobnie walnietą sztuke.. a plujesz na tą zasiłke w kazdym topicu choc wiara ma duzo mocniejsze kompy na nim (nie savage 2000 a r9800Pro)i im wsio smiga.. roberttryb nie mogłes cytowac samego tekstu ?? :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: Boniek1nie mogłes zmniejszyc???? :twisted: :evil: rozjechałes ramke .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Panowie wroce do zycia w przyszłym tygodniu, wraz ze mna dosc nowe ciekawe wiesci, takze w temacie modecoma, wiec zaspokoje tą ciekawosć co jest takiego w egzemplarzach markowanych przez modecoma innego. Niestety 1) nie mam chwilowo dostepu do sieci w pracy 2) jestem po kłopotach ze zdrowiem dość osowiały i leniu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 Witam mam Modecoma CWT-350 BDP i chodzi swietnie tzn. stale poprawne napiecia, wysoka stabilnosc nawet na lepszym konfigu niz moj, a poza tym bardzo fajnie wyglada od tylu (wiatraczek swiecacy). Jestem bardzo zadowolony z niego i z pewnascia moge polecic lepsze modele, z wyzszej polki Modecoma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...