krzychu1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Można zainstalować system windows xp prosto z dosa??? jeżeli tak to w jaki sposób?? Mam czysty dysk i niechce mi się instalować najpkierw 98 a potem xp. Możecie pomóc Za wszelką pomoc z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 http://www.wer.piasta.pl/system/porady.php...albezbootowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu1 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 dzieki za to ale to chyba jest instrukcja jak utworzyć dyskietke bootowalną do winxp ale czy z niej da rade zainstalowąć xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Jak masz płytke cd z instalką xp nie "bootującą",lub komputer który uniemożliwia start z takiej płyty to tak. :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 6 dyskietek ze strony microsoftu lub i386winnt.exe z dos. Więcej informacji > http://forum.purepc.pl/search.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_loader Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie wazne czy masz juz 98 czy pusty hhd, przestawiasz w biosie butowanie z cd, co cd wkładasz płyte z xp i dalej leci instalacja, jeszcze najpierw zapyta sie Ciebie czy chcesz formatowac dysk itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 nie wazne czy masz juz 98 czy pusty hhd, przestawiasz w biosie butowanie z cd, co cd wkładasz płyte z xp i dalej leci instalacja, jeszcze najpierw zapyta sie Ciebie czy chcesz formatowac dysk itd pod warunkiem ze plyta cd jest pplyta botowalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mw Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 szybciej jest z płyty ustaw zeby sie cd odpaliło drugi sposób jest dyskietka startowa tylko jest potrzebny plik [smartdrv] dodajesz do dyskietki startowej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Nie wiem co było w podanych wyżej linkach (nie chciało mi się odpalać bo net mi sie wali :P ) ale normalnie można z HHD nawet zainstalować windowsa xp. Wchodzisz do folderu i386 i odpalasz plik winnt. Możliwe że to już ktoś napisał, jak by co to sry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...