Skocz do zawartości
Dziubek

pro.xt czy xtg????

Rekomendowane odpowiedzi

panowie radeon 9600 pro, XT, czy XTG extreme???

xtg gigacuba pamiec chodzi do 740 mh

ktora z nich jest najlepsza i ktorej firmy kupic????????

ZROZPACZONY (mam juz metlik w glowie co kupic) czytam i czytam i coraz bardziej mi sie miesza (kasa 700-800)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie chce pisać ?........dobra.......

Rada ode mnie nr 1 :

Karta pozornie sprawna może działać dobrze do momentu włączenia antyaliasingu (u mnie latały kwadraciki przy FSAA powyżej 2x)

Sklep ściemniał, żeby włączyć w sterowniku FSAA i będzie działać...

...i faktycznie np. w Star Wars : Knights Of the Old Republic nie było kropek, ale nie było też AA !!!!!! Niektóre gry olewają polecenia ze sterownika, tak jak w tym przypadku, 

podobnie było w przypadku dema FarCry, którego używali do testów.

Rada nr 2 :

Artefakty mogą się ujawnić dopiero przy korzystaniu z określonych technik 3D i tak... w Prince of Persia : Sands Of Time nie było artefaktów (Pixel Shader 1.4), natomiast w FarCry była paskudna szachownica na wodzie i na powierzchniach odbijających światło.

Mam nadzieję, że komuś się to przyda... jak nie... to zaraz wywalam ten temat... :cry:

jak juz cos podajesz poczytaj do konca leborg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasne ale niestety 128 ddr  za 999 zl

za to troche comp zawolny :(

albo na te ustawienia  musze zmienic chociaz plyte i pamiec

athlon 1.3  128 ddr msi k7t266 pro :(

wiesz, nie chce Cie dołować , ale karta jest hamowana przez tego gruchota :? proc, dokup ramu 256 i płytka narazie można zostawić

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi