SlaveOfKnownledge Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Kupiłem wydajną maszynkę (P4 2,8G HT, 1,5GB RAM) z płytą główną P4P800 SE. Odpaliłem konfiguratora, ustawiłem Raid 1. Zrobiłem dyskietkę ze sterownikiem który był na CD załączonym do płycie głównej. Uruchomiłem stację z instalką W2k (F6 - dodałem driver ...) ... zaakceptowałem warunki licencji i ... na ekranie zobcazyłem monit: brak dostepnego dysku ... Czy ktos z Was spotkał się z tą płytą i posiada badz wie gdzie mozna odnalezc sterownik ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Tak wielu się z nią spotkało :D. Stery z płyty powinny pomóc, ale czy przy padkiem nie masz źle ustawionych właściwości dotyczących dysków w biosie :?: Pytam bo sam miałem nie małe kombinacje na samym początku z podłączeniem dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz012 Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Witam! Kupiłem trzy dni temu płytę ASUS P4P800-SE i Chieftec 420W. Na linii +12V BIOS, Speedfan 3.14 pokazuje mi ~+9V. Co jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...