arch Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Niedawno kupiłem nowy zasilacz (Chieftec atx 360w active pfc). Posiada on dwa wiatraki. I tu pojawia się problem: w obudowie da się go przymocować w jedyny sposób taki, że wiatrak wciągający powietrze jest ustawiony do góry (prawie przylega do górnej blachy). Co z tym zrobić: zostawić tak, zmienić obudowę czy wyciąć jakoś inaczej otwory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Jakoś mi sie wierzyć nie chce... Co to za buda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 mode com magic : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 wyciąć otwór w górnej blasze to jedyne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 yhm mi raczej chodzilo o to zeby odwrocic ups tak, zeby zasysal powietrze znad proca i wywalal na zewnatrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 hm a jesli zmieniac obudowe (ostatecznosc) to na jaka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Znalazłem jakieś fotki tej budy i gdzieś tam dostrzegłem, że faktyczne ma odwrotnie montowany zasilacz. Myślę, że to nie będzie problem zamocować go tak jak być powinno. Wiertarka do ręki (może jakiś pilnik też będzie potrzebny) i jechane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 tak ja pisal NAZIR pilka do metalu, wiertarka i szczere checi :) 15 min roboty a wszystko bedzie pasowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ok dzieki za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...