Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam pamięci KINGSTON KVR400X64C3/256, ale w aidzie pokazuje mi Samsungi i tak samo mam w CPU-Z, czemu tak jest. Napewno mam kingstony, nie zrobili mnie w konia w sklepie mam pudełka i spradzałem nalepki na kościach. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a na jakich kościach masz te pamiątki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Pamięć RAM mam z KINGSTONa, a pokazuje mi w programach, że mam z SAMSUNGa RAM. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 czyli na pojedyńczych kostkach na płytce jest napisane kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Na 100% masz na koscjach samsunga, pewnie kingston zmienił tylko napis na kostkach. Mozesz sprawdzić UV że pod napisem na kostkach kingstom jest napis Samsung. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Aha inni mają też Kingstony i pisze im, że mają kingstony. To dobrze, że pisze mi Samsung?? Wydaje mi sie że lepiej. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Masz Kingstony na koostkach Samsunga - Kingston robi swoje pamieci na roznych kostkach. Na Twoich pisze Kingston, poniewaz czesto kostki sa oznaczane jako Kingston, ale tak naprawde to zupelnie cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Aha to dobrze mi sie trafiło, czy źle??. Jade teraz synchronicznie z FSB 166MHz. Mam timingi 7-3-3-2,5, czy to dobre. Szukałem po forum, ale było tylko na FSB, a narazie nie podkręcam proca. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 u mnie wykrywa normalnie kingston KVR ....... a kostki są infineon, podobnie na identyko kingstonkach value ale na samsungach aida/everest pokazywała kingston i tak powinno pokazywać. te value sąna inf (rzadkie) i samsungach bo kingston sam nie roki pojedynczych kostek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 czy dobrze czy zle to sam musisz sprawdzic :) .ZObacz jak będa się kręciły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Mam takie kości pracujące w dualu. Na FSB 166 mogę ustawić 6-2-2-2 lub 11-2-2-2. Everest pokazuje mi Kingston. Tylko z datą zgłupiał 3 tydzień 96 roku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Tylko, że są też takie Kingstony co moje, ale mają CL 2,5 na FSB 200 i CL 2 na FSB 166. A moje mają CL 3 na FSB 200 i CL 2,5 na 166. Bedza mi chodzily 6-2-2-2, bez podnoszenia napięcia. Najlepiej było by gdybym popróbował i sam wybrał najlepsze timingi, ale sie boje, że coś sie stanie (CodeShit 300W). Na Aidzie mam 2461/928. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Tylko, że są też takie Kingstony co moje, ale mają CL 2,5 na FSB 200 i CL 2 na FSB 166. A moje mają CL 3 na FSB 200 i CL 2,5 na 166. Bedza mi chodzily 6-2-2-2, bez podnoszenia napięcia. Najlepiej było by gdybym popróbował i sam wybrał najlepsze timingi, ale sie boje, że coś sie stanie (CodeShit 300W). Na Aidzie mam 2461/928. 8) Raczej nie pojda na takich timingach. Probuj smialo, watpie zeby przez @ pamieci siadl zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Teraz trafić KVR400 CL3 żeby chodziły na 2-2-2-6/11 to wręcz cud. Większość niestety max 2-2-3-6 lub 2-3-3-11 i to na 2,9V. Cienizna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Teraz trafić KVR400 CL3 żeby chodziły na 2-2-2-6/11 to wręcz cud. Większość niestety max 2-2-3-6 lub 2-3-3-11 i to na 2,9V. Cienizna.Skonczyly sie pewnie te na BH-5/BH-6 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...