MeRBi Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Czy istnieją jakieś stery albo jakikolwiek sposób by zrobić softmod w linuxie ???? Np. z mojego Radka 98000Se... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 A po co? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 co to za pytanie "A po co?" nie żebym był złośliwy, ale głupszego nie słyszałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 "]A po co? :-)Jak nie wiesz to się nie odzywaj... Ja potrzebuję, bo chce się cieszyć powerem mojego radka pod Linuxem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeyBall Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 U mnie na Mandrake'u 9.2, po skompilowaniu jadra (bez DRI) i zainstalowaniu sterownikow ATI - potoki odblokowaly sie same. Teraz mam problem - bo mam szachownice na ekranie :). Nie wiem jakiej dystrybucji uzywasz, lub czy skompilowales sobie sam jadro, czy uzywasz dostarczonych sterownikow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeRBi Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Mam Mandrake 10.0 Official...i tu jest sęk mam jądro 2.6 a nie znalazłem kompatybilnego sterownika z jądrem z serii 2.6 właśnie :( Jakmasz jakiś sposób lub dobry ster to podaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...