GaLe Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Dokładniej chodzi mi o to czy firma power color jest dobra i czy ten radek od tej firmy bedzie dobry ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtowiczt Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Bierz bez wahania, radek w wydaniu Powercolor nie będzie tak wyposażony jak edycja np. Sapphire czy Asusa, ale układ jest ten sam i nie powinno być wielkich różnic w wydajności...wersje od lepszych producentów mogą mieć ( i powinny mieć) szybsze kostki pamięci. Jeśli nie zależy Ci na bajerach typu okulary 3d, kilka płytek z softem i pełnymi wersjami gier to weź tego Powercolor. BTW, temat chyba nie jest związany z extremalnym OC, bardziej nadaje się do forum "Karty Graficzne"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaLe Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 nom troche mi sie poplątało bo wrzuciłem temac na o niechcacy bo link miałem okienko w operze i dałem nowy temat bez zastanowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ten radek to nie jest jakas lipna wersja z zanizonymi taktowaniami ? bo cos te pamieci slabe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 hm raczej jest to 128bit! nie 256... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 3.4ns ? Nie ma czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...