Q Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Chyba wogóle zapomnieliście o N-gage który jest dość dużym krokiem w stone gier 3D na komórkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 to juz sie boje pomyslec jakie wyniki mialy by SE p800 i p900 przeciez tam jest procek cos kolo 160 MHz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A ja mam na 7610 559 proc 123, 1400Kb Ramu(?) jeżeli topsze pamiętam...;) <rotfl>! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 (edytowane) Hie hie mój SX1 jest jeszcze lepszy: 133mhz i 16mb ramu :D Eeeej ale mnie zgasilo... SPMark pokazuje 120mhz.. a czytalem ze 133 ;(;( ktos wie jak podkrecic? Edytowane 26 Kwietnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 No i wszystko zacznie sie od początku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Chyba wogóle zapomnieliście o N-gage który jest dość dużym krokiem w stone gier 3D na komórkach. 934763[/snapback] N-Gage to po prostu Symbian, na wiekszosci telefonow z tym systemem (np. moj SX1) gry z ngage działają, nawet płynniej bo mam szybszy proc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Weasel a jaki masz wynik na SX1?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Buahha, juz sobie wyobrazam te hasla reklamowe firm komorkowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Mam 504 pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zaraz poszukam kabel od mojej Nokii i wam zaaplikuje moj wynik ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 N-Gage to po prostu Symbian, na wiekszosci telefonow z tym systemem (np. moj SX1) gry z ngage działają, nawet płynniej bo mam szybszy proc.czyli ze jesli kupie sobie telefon obslugujacy Symbiana (np tego sx1) to bede mogl naparzac w gierki z n-gage? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 W większość - tak. Multi przez BT tez dziala. Mozna grac np. SX1 z 6600 i N-Gage w deathmatcha w Call of Duty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ssijcie ;]]] 561 Powered by Nokia 7610 ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Ludzie z telefonami za ponad 1200zł powinni mieć zakaz wstępu na forum :) żart oczywiscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 odpali sie to na k700i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 nie, k700i nie ma symbiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Czekajcie, tworze TOP10 :> na elektronice ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Niezbyt mi sie widzi, przeciez telefonow nie mozna podkrecac wiec to nie bedzie TOP umiejetnosci tylko TOP najbogatszych forumowiczow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 A ja czytalem na jakims zagranicznym forum.. Ze poprzez wgranie nowszego softu itd mozna zwiekszych wydajnosc w 3D itd.. Moze to nie podkrecanie.. Ale napewna zaczna prywatne osoby przerabiac softy kombinowac itd ;] Dopiero wtedy sie zacznie zabawa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Przerobienie softu zeby telefon dzialal szybciej to nie taka latwa sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 powinien byc tam jakis biosik czy cus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 (edytowane) panowie powiem wam ze ten mark na telefony to jaja jak b erety :D nawet nie prszypuszczalem ze bedzie cos takiego :D :D :D :lol: :evil: Edytowane 27 Kwietnia 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Poprawilem wynik swojego sx1, mam 508 (dosc duze odstepstwo, mialem 501-4), nie wiem od czego to zalezy, wcale nie robilem testu zaraz po starcie fonu wiec pamiec mial zajeta juz czesciowo. Ktos wie od czego moze to zalezec? Od kaprysu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Poprawilem wynik swojego sx1, mam 508 (dosc duze odstepstwo, mialem 501-4), nie wiem od czego to zalezy, wcale nie robilem testu zaraz po starcie fonu wiec pamiec mial zajeta juz czesciowo. Ktos wie od czego moze to zalezec? Od kaprysu? 1415685[/snapback] Od temperatury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Wsadze fona do lodowki, zobaczymy... 502... Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 @Poca: Ja Ty do K&*$# nędzy uzyskałeś 561!? JA za wuja wafla nie moge przekroczyć 560! a 561 to ameryka.... @ IanWeasel ja taką Nokie mam za free w Orage na firme co za nico więc ja nie rozumiem ludzi którzy biorą fony w Polsce na abo...:| Spróbuje podrasować moją Nokie ]:-> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Eee.... a czy mała ilośc benchmarków może być posdstawą do reklamacji?]:-> ;p P.S. Ma ktoś do 7610 program do plików *.txt albo coś w tym stylu bo nie moge se robić ściąg do sqla ;( a na T630 mogłem...<rotfl> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Jak włożyłem do lodówki to jeszcze mniej... 556:( Jakie karty RMMC polecacie do mojej Noki? Poca jaką mash? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (edytowane) Zamiast lodówki :lol: KLIK Edytowane 28 Kwietnia 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Nokia 6630 220 MHz RISC CPU SPMark04 3D Score: 1196 3D Game: 16,93 fps 3D FillRate: 3,00 Mtexel/s 3D PolyCount: 103,67 Ktriangles/ Nowy uklad nvidii GoForce 3D 4800 ma juz nawet "Programmable Pixel Shaders" http://www.nvidia.com/page/handheld.html lol.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...