jacek-xxl Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Zainstalowałem na moment Kazzę i po chwili już miałem jej dość, po odinstalowaniu pozostawiła jakiś szit. W "ulubionych" dodała mi jakieś obcojęzyczne foldery, po wykasowaniu ich i restarcie kompa one znów tam się zagnieżdzają! Skąd i jak wywalić te śmieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dabek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Po prostu wyszukaj w rejestrze nazwy tych stron i usuń to co znajdzie w rejestrze, powinno pomóc. Ja tak zawsze robie, nie bawie sie w programu typu Spyware(cz jak sie nazywa). 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek-xxl Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ja nawet nic nie ciągnąłem Kazzą, tylko zainstalowałem i odinstalowałem. REJESTR? a czym TO się je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...