Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 chce kupic 2 kostki do dualu (mobo abit an7) (do 460 za 2kosci) ale kompletnie niewiem ktore ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :) zastanawiam sie nad tymi hynix 2x256/400 kingmax tinybga 2x256/400 kingmax hc 2x256/466 kingmax 2x256/400/433 moze jakies inne ? poradzcie cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Moj typ: Hynix (jak chcesz leciec na wysokim FSB). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Z tych co napisałeś to najlepsze Hynix - ja ma twinMosy w Dualu i idą do 440 [więcej nie próbowałem] przy 2,5-3-3-8/11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R-PL Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 a co myslicie o tych kingmaxach hc 466? wlasciwie to pamieci dla mojej dziewczyny a nie dlamnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 ja też bym kupił te hynixy, i własnie chyba kupie je w najbliższym czasie, ale zastanawiam się jeszcze nad OCZkami.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Radziłbym Hynixy. Sam je chyba będę kupował tylko poszukam kości o oznaczeniach BT-D43. Kręcą się do ok DDR500, 533. Więc jeżeli twoja dziewczyna jast zapaloną overclockerką to na pewno się ucieszy. Tylko na AMD raczej będzie ciężko jej to osiągnąć. Dlaczego one :?: -Geil i Corsair selekcjonują je i sprzedają pod własną marką. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad_drank Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 A co powiecie na pamieci GeIL 2 x 512MB PC-400 CAS 2.5 7-4-4 @ DDR400. Przyznaje sie bez bicia ze jestem poczatkujacy w tym temacie. Calosc kosztuje ok 980 pln. Tak sie zastanawiam czy jakbym wzial CL 2 to o ile w przyblizeniu szybszy bedzie system ( tylko za markowe CL.2 ale tylko 2*256 trzaba wylozyc ok 750). Calosc szykowana pod Semprona + Asus albo Epox, nie zamierzam podkrecac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 jak sprawdzic czy pamieci dzialaja w dualu????? lub w ktore sloty nalezy wlazyc kosci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 jak sprawdzic czy pamieci dzialaja w dualu????? lub w ktore sloty nalezy wlazyc kosci??? a manual do plyty to nielaska poczytac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziubek Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 za duzo czytania pozatym to w niechrzescijanskim jezyku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...