pasy311 Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 witam mam mala prosbe:) moglibyscie mi doradzic zasilacz do tej karty obecnie mam q-tec 400w ale niestety komputer sie wylacza przy kazdym tescie na 3d:( a jest to napewno zasilacz bo jzu wszysko przetestowalem a wiec upatrzylem Chieftec 360W Dual Fan 1136H czy spokojnie utrzyma napiecia??? prosilbym o szybka odpowiedz podam jeszcze moj konfig zeby wszystko bylo janse i z gory dziekuje za pomoc konfig: athlon 2000 plyta gigabyte ga7vax 2X samsungi 256mb 333 1X Seagate Barracuda 7200 40g 1X Samsung 160 GB no i cdrw lg i w przyszlosci jeszcze jakies cd:) no i moze 512 ramu ale to pozniej czy bedzie spokojnie komputer chodzil na tym zasilaczu???? ewentualnie innym w podobnej cenie jakim????/ dziekuje za szybka pomoc i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Spokojnie uciagnie :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Może to mały "poza temat" będzie ale ja walnąłem red storma, później zwiększyłem mnożnik x12. Nagle byłem posiadaczem Athlona3200+,oczywiście nie zwiększając napięcia,3dMark :arrow: lepiej,nie wspominając co będzie jak stanie na FSB200...a mówią, że procesor nie ma nic do gadania jeśli chodzi o punktacje w Marku03.Wystarczy spojrzeć jaka karta najlepiej pracuje z którym procesorem :o Napewno sami znajdziecie... ...a co było w temacie? ...aaaa wszystko na tym chiftec'u 360. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 witam mam mala prosbe:) moglibyscie mi doradzic zasilacz do tej karty obecnie mam q-tec 400w ale niestety komputer sie wylacza przy kazdym tescie na 3d:( a jest to napewno zasilacz bo jzu wszysko przetestowalem a wiec upatrzylem Chieftec 360W Dual Fan 1136H czy spokojnie utrzyma napiecia??? prosilbym o szybka odpowiedz podam jeszcze moj konfig zeby wszystko bylo janse i z gory dziekuje za pomoc konfig: athlon 2000 plyta gigabyte ga7vax 2X samsungi 256mb 333 1X Seagate Barracuda 7200 40g 1X Samsung 160 GB no i cdrw lg i w przyszlosci jeszcze jakies cd:) no i moze 512 ramu ale to pozniej czy bedzie spokojnie komputer chodzil na tym zasilaczu???? ewentualnie innym w podobnej cenie jakim????/ dziekuje za szybka pomoc i pozdrawiam patrz moj konfig :) jak widac dziala Rock Stable ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Bierz go w ciemno . Ma go bardzo dużo zadowolonych userów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...