aaka Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 Jezeli ktoś zna jakąs stronke z biosami do radków to brdzo prosze o linki. Bo załadowałem jakiegoś biosika do grafy i teraz mam problem bo jak istaluje sterowniki to nie wykrywają mi grafy i KOMP chodzi jak słoń :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radmax Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Np. http://softmod.ocfaq.com/bios.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaka Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Dzieki mam tylko nadzieje ze cos znajde do mojej gafiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaka Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Tak jak myslałem byłem na tej stronie i własnie tym biosem zwaliłem grafe potrzebuje naj lepjej orginalnego biosika :D . Ale i tak dzieki za fatyge ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...