Marcin_gps Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mam zarabista oferte kupna karty graficznej od kumpla Jest to Gainward GeForce 3 PP Ti/450 ! Ma zaledwie 2 miesiace i moge go miec za 300 zł :lol: :lol: :lol: Oczywiście 3 latka gwarancji Chyba sie oplaca?? Co wy na to?? PS Juz mialem ten egzemplarz u siebie - niezle sie kreci!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Bombaa . Kto uzywa opcji szukaj, nie zadaje glupich pytan . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mam zarabista oferte kupna karty graficznej od kumpla Jest to Gainward GeForce 3 PP Ti/450 ! Ma zaledwie 2 miesiace i moge go miec za 300 zł :lol: :lol: :lol: Oczywiście 3 latka gwarancji Chyba sie oplaca?? Co wy na to?? PS Juz mialem ten egzemplarz u siebie - niezle sie kreci!!! jak ty nie qpish, to daj mi namiar na qmpla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 dlaczeg mi sie takie okazje nie trafiaja a co do tematu do jasne ze kupuj w koncu ta grafa normalnie kosztuje prawie 2xtyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...