Szary28 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Znacie moze takie karty ?? obszukalem wszystkie sklepy w okolicy i nikt nie wie o co chodzi.Problem w tym ze mam wieze technicsa i jak ja podlacze do pcta to musze ustawic ja na caly regulator zebym wogle cos slyszal. O wujka dowiedzialem sie ze ona do komunikowania sie z kompem wlasnie potrzebuje takiej karty.Jedyne co znalazlem w necie to wzmacniacz sygnału dźwiękowego ale schemat ze trza se samemu robic no ale niestety ja nie mam zbytnio ani czasu ani pieniedzy na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyp Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Moj Terratec Aureon Space 7.1 ma wzmacniacz sluchawkowy dla pierwszego wyjscia stereo... chyba to powinno pomoc... ale karta nie nalez do njatanszych.. wiec chyba lepije poszukac innych rozwiazan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkRaven Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 w wiezy powinien byc wzmacniacz - sproobuj podlaczyc pod niego. jesli nie proponuje zakupic takowy uzywany:) sam mam Toshibe 250W+ 2x300W glosniki. podlaczone do kompa chodza jak zloto 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...