dzi Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Od kilku dni forum dziala potwornie wolno, do tego stopnia ze skorzystanie z niego staje sie niemozliwoscia (np. teraz po nacisnieciu "nowy temat" czekalem 1.5 minuty na wyswietlenie strony wpisywania). Na moje oko jest to problem z moca obliczeniowa servera bo oczekiwanie nastepuje w momencie odpowiadania servera na zapytania, nie jest to moim zdaniem zwiazane z przepustowoscia lacz gdziekolwiek po drodze. Czyzby server obslugujacy forum dolaczyl do liczacych SETI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moderee Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Powiem ci jedno.Nadajesz sie w 100% do wymyslania tytulow na onet.pl tudziez do roznych czasopism.TEMAT baaaaardzo zwiazany z zawartoscia posta.:DDDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mi tma forum smiga bezproblemowo BTW temat rox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Powiem ci jedno.Nadajesz sie w 100% do wymyslania tytulow na onet.pl tudziez do roznych czasopism.TEMAT baaaaardzo zwiazany z zawartoscia posta.:DDDDzgadzam się w pełni ;) btw: mi hula jak torpeda.. moze to Ty masz cos z siecią, huh? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ps. u mnie dziala szybciutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...