Złoty Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nikt inny nie napisał nic w stylu "istnieje taka teoria", więc przyjąłem, że masz na myśli mnie. :D Najpierw mówisz że o teorii powiedział Ci kierownik zakładu a potem że profesor. A może to ta sama osobaDokładnie tak. :D Kierownik zakładu musi być profesorem. :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nikt inny nie napisał nic w stylu "istnieje taka teoria", więc przyjąłem, że masz na myśli mnie. :D Najpierw mówisz że o teorii powiedział Ci kierownik zakładu a potem że profesor. A może to ta sama osobaDokładnie tak. :D Kierownik zakładu musi być profesorem. :D pozdro A to sorry. Zwracam honor. A z tym cytatem to nie było nic osobistego. Chodziło mi o to że tego typu wypowiedzi dobrze jest czymś poprzeć, powołać się na coś. Ale skoro tak Ci powiedział to ja Ci wierze zwłaszcza że tak jak powiedziałeś puki co lepiej dla Ciebie się z mu nie sprzeciwiać :). Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiQ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja widzialem movie'ki na 60 FPS. (Na mojej Mini DV można takie kręcić). A w USA przecie TV ma 30 FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 NAWET GLUPEK, NIEKONIECZNIE PROFESOR, PO RZUCIE OKIEM NA OBRAZ Z GRY FPP(CZY INNEJ) ZAUWAZY ROZNICE MIEDZY 25, 30 A TYM BARDZIEJ 60 FPS TAK SAMO ZAUWAZY SIE ROZNICE PRZY 150 FPS....JAK CI NAGLE SPADNIE DO 60 JAK CI CZLOWIEKU W JAKIMS MOMENCIE (PRZEWAZNIE WAZNYM) OBRAZ ZNACZNIE ZWOLNI, CO ZAUWAZYSZ PO SZARPNIECIACH OBIEKTOW TO SIE PRZEKONASZ...CO TO JEST 60FPS A 150 FPS roznica golym okiem widoczna a to ze oko ludzkie dla FILMU nie zauwaza roznicy powyzej 25 to oczywiscie prawda...ale w filmie poslizg moze byc ALE W GRZE JUZ NIE BARDZO bo są szarpniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...