Gość MATRIX5000 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam takie małe i szybkie pytanko. Czy jak mam w biosie magistrale procka ustawiona na 150 i magistrale pamieci na auto bo inaczej nie mozna. Czy wtedy jest synchronicznie czy a synchronicznie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavers Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 asynchronicznie. Chyba że np. Barton i ramy PC2700 to bedzie synchronicznie w auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregg Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 asynchronicznie. Chyba że np. Barton i ramy PC2700 to bedzie synchronicznie w auto. No i tu niekoniecznie. :P Ja mam FSB180 pamieci 2*256 DDR3200. Daje AUTO i mam pamiec na 360 czyli synchronicznie. Można to sprawdzic AIDĄ32. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 asynchronicznie. Chyba że np. Barton i ramy PC2700 to bedzie synchronicznie w auto. No i tu niekoniecznie. :P Ja mam FSB180 pamieci 2*256 DDR3200. Daje AUTO i mam pamiec na 360 czyli synchronicznie. Można to sprawdzic AIDĄ32. To w koncu jak. A dokładnie w którym miejscu w Aidzie32 mozna to sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caminero Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Sprawdz sobie programem CPU-Z na zakladce Memory, tam masz czestotliwosc pamieci i inne zwiazane znia parametry (np timingi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...