wojwar Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Znalazłem na wakację troszku czasu i chciałbym wrzucić z boku 2 wntyle 92mm. Wentyle już mam, śruby mam, grile mam - no właśnie ... co dalej. Nigdy nie ciąłem budy - czym to wykonać ? jakieś pomysły, sugestie mile widziane ... moze ktoś zna jakichś macherów we wrocławiu co wytnąć mogą mi takie dziury ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jeżeli ma byc to otwor (otwory) na wiatraki to otwornica. Jezeli cale okno to gumówka lub dremelem. Można także brzeszczotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ta... brzeszczotem :D mozna tez wyzynarka.. albo szlifierka kontowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Master007 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja ciolem brzeszczotem. Wiem ze to robota na kilka godzina ale co poradzic jak nie mialem katówki... ale efekt koncowy jst nawet nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja wycinalem wertarka... swiertelko chyba 4mm dziurka przy dziurce po calym obwodzie... pooozniej tylko pilnikiem do wywnosci spilowac i gites... bylo trza najpierw lookac do faq... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8082 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=42183 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A ja ręcznymi nożycami do blachy. Najpierw otworek w środku pola a następnie nożyce i rach ciach okienko gotowe. A jak się dojdzie do wprawy to idealnie prościutko wycina i nie strzępi krawędzi. Ja się jednak trochę za późno nauczyłem :( A jakie cuda wycinałem to widać po moim awatarze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wyrzynarka z nozem do metalu = brzeszczot z napedem elektrycznym... 2 minuty halasu i okno jest :]. Przy odorbinie wprawy mozesz manewrowac jak chcesz... brzeszczot taki płaski czy linka tnąca... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jeżeli ma byc to otwor (otwory) na wiatraki to otwornica. Jezeli cale okno to gumówka lub dremelem. Można także brzeszczotem. mają byćtylko 2 wentyle bez okna (jakoś mnie nie przekonuje jeszcze modding ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 W jakiej ach w jakiejż stronie świata znaleźć otwornicę na wiatrakatory 92 mm? Wiertarka do napoczęcia, potem jak ktoś wyżej stwierdził wyrzynarka, a potem już jeno pilnik, glancpapier i naskórek. Ja tak chlastałem pleksiwo tudzież różne tam blaszki i zacnie wychodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...