ducat Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Elsa Victory Erazor /LT ver 1.58 - brak sterów!! Pany potrzebuje na gwałt sterów do tej karty, byłem na oficajalnej stronce elsy ale tam niema /niestety/, moze ktos wie od czego by podeszły stery. Bo cos mi się zdaje ze to jest coś takiego jak RIVA 128 ZX - ale pewny na 100 % niejestem. Macie jakiś pomysł to walcie smiało, Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A googla uzyc to nie laska ? A jak tam nic nie znajdziesz to moze tu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ducat Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A googla uzyc to nie laska ? A jak tam nic nie znajdziesz to moze tu ? Te znalazłem juz wcześniej, ale dzięki stary. Ale te tez nic niepomogły, co może byc do jasnej anielki, hę??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...