KyCoL Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ma ktos? Jak sie sprawuje? Ewentualnie jak nikt nie ma to prosze o linki do jakichs artykulow? 8) Chce sobie go zakupic. ale nie wiem czy jest wart swej ceny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Jestem w podobnej sytuacji i się wacham między - Thermaltake Volcano 7 a GlobalWIN WBK 38 Ma to być dobry cooler na celeron 1.2|1.5 i jakby się dało to 1.6. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Znowu ??? Poszukajcie na tym forum topica o nazwie "chlodzenie". Tam jest duzo o obydwoch Volcano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 TU lub TU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Dzięki, newbie z tej strony się kłania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 woda roxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Tylko, że komp jest mój mobilny (dużo łarzę po kumplach z nim i często w nim grzebie) i nie uśmiecha mi się nosić watersystemu ze sobą (zbiorniki z wodą + ich montaż spowrotem co chwilkę) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Ma ktos? Jak sie sprawuje? Ewentualnie jak nikt nie ma to prosze o linki do jakichs artykulow? 8) Chce sobie go zakupic. ale nie wiem czy jest wart swej ceny ;) wedlug testow jakie widzialem o 10 stopni lepiej chlodzi niz Volcano 6Cu+ Sam sie do niego przymierzam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 wedlug testow jakie widzialem o 10 stopni lepiej chlodzi niz Volcano 6Cu+ Sam sie do niego przymierzam Może jakiś link Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 wedlug testow jakie widzialem o 10 stopni lepiej chlodzi niz Volcano 6Cu+ Sam sie do niego przymierzam Może jakiś link prosze bardzo :) http://www.digit-life.com/articles/glacial...lers/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Najwiecej testów masz tu http://www.thermaltake.com/news/productRev...eviewv7plus.htm :D A opis po Polsku tu http://www.4max.com.pl/volcano7+.htm :D Pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 23 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2002 prosze bardzo :) http://www.digit-life.com/articles/glacial...lers/index.html Boshe Świenty - oni maja 60 celcjuszów na tym volcano. Buhuh, jak oni to zrobili ? :) Jakiś error mają : Ja mam 52 na zwolnionej "delcie" z Arkua'ą 6228... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ludzie! Ja mam Celka T 1,0@1,5 GHz no i FOP-38 przy otwartej obudowie schładza go tak, że temp. po 4 godzinach Q ]I[ A nie przekracza 45 st. C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Z tego co pamietam... to V7+ mial sie pojawiac w polowie tego miesiaca... miesiac sie konczy - a coolera dalej nie widac... :( W sumie ciesze sie, ze Kupilem V7 - bo na V7+ chyba sie nie doczekamy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Z tego co pamietam... to V7+ mial sie pojawiac w polowie tego miesiaca... miesiac sie konczy - a coolera dalej nie widac... :( W sumie ciesze sie, ze Kupilem V7 - bo na V7+ chyba sie nie doczekamy... Jak to nie, zobacz tutaj 8) http://cennikpc.com/cennik.html#tabela3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak to nie, zobacz tutaj 8) http://cennikpc.com/cennik.html#tabela3 oj naiwny :lol: - cenniki to nie wszystko (przynajmniej w Polsce) ja tak mialem ostatnio jak kupowalem fure - wybralem sobie model z cennika + dodatkowe opcje, poszedlem do salonu i [gluteus maximus] - na ten zestaw co wybralem musial bym czekac 2.5 miecha - az go zamowia i wyprodukuja :cry: i musialem wybierac ze standardowych opicji - w sumie wyszlo drozej :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Jak to nie, zobacz tutaj 8) http://cennikpc.com/cennik.html#tabela3 oj naiwny :lol: - cenniki to nie wszystko (przynajmniej w Polsce) ja tak mialem ostatnio jak kupowalem fure - wybralem sobie model z cennika + dodatkowe opcje, poszedlem do salonu i [gluteus maximus] - na ten zestaw co wybralem musial bym czekac 2.5 miecha - az go zamowia i wyprodukuja :cry: i musialem wybierac ze standardowych opicji - w sumie wyszlo drozej :cry: Wysylalem do tego kolesia maila i powiedzial, ze jak chce to wystarczy do niego zadzwonic i za tydzien masz V7+ za 130 pln. Bo on jezdzi do niemiec raz na tydzien. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Mniam już w tym tygodniu w 4maxie Volcano 7+. O a nawiasem mówiąc chce ktoś może KUPIĆ TT Dragon Orb 7000 + Fanmate Zalmana :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baracudor Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Niewiem czy wiecie ale już jest w 4max-ie :D :D :D Już zassysam żeby doszedł przed long weekendem Pozdro, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2002 Ano jest fucktycznie :> Jak dostaniesz zapodaj jakimi testami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 jak dojdzie przed długim weekendem to będzie cud ja też zamówiłem ale wątpię by dojechał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 cuda sie zdarzaja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 woda roxx Taaa, dobrze mowisz :!: woda rulez :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 cuda sie zdarzaja :)Pozostaje byś dobrej myśli :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Tak sobie latalem po stronach i patrzcie co znalazlem http://www.pccooler.pl/overclockers/index.html ten pierwszy 8O Jego cena to 75 zl Wiem ze bylo to omawiane na starym forum, ale o ile poamietam nie bylo zadnych konkretow. Co mysliscie? radiator z miedzi+wentyl 70x70 za 75 :o Ciekawe czy jest to taki CUD :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...