CrazyJohn Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 465 zl - 512mb 400 cl 2.5 geile z radiatorami podobono leca na 466 :) oplaca sie :?: niby firma dorba, cena ok, radiatorki i niby ''sprawdzone'' ... co Wy na to :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mam do wyboru jeszcze Hynix D43 - te co sa tu http://www.arest.pl/showtowar.php?ID=678 roznica w cenie 465-411=54 zl za Geil przemawiaja radiatory i dobra firma i to, ze chodza na 2-3-3-8 o Hynixach nie wiem za wiele - duze fsb ale jak ludzie testuja to maja tylko / az 230.... mi teraz nie robi wiecej niz 215 bo procek nie wstaje :) ale patrzac w przyszlosc to im wiecej tym lepiej... HELP :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam sentyment do GEIL'i, ale teraz kupiłbym Hynix'y. Hynix'y nie potrzebują radiatorów, bo ładnie się kręcą przy dość niskich napięciach i przez to się nie grzeją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dobra, ale ktore ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? :D bo ja kompletnie nie wiem twinmosy wykluczylem, bo nie chce gowna... zostaly mi te geile i hynixy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 geile wez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wzialem i zaluje :( http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=927321 tutaj juz napisalem i przestrzegam :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgk5 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No to miałeś szczeście :D :D :D Ja też szukam "żywych" kości. Przypomnę moje boje >>>>..... :idea: Słynne mityczne Hynixy D43: Cl2 komp nie wstaję na 200Mhz, 215Mhz na cl2,5; max to 225Mhz n aCl3 ===>>> totalne gwizdy. Twinmos ( M'teck)- poszły na 235mhz Cl2,5 ( niezłe) Ostani teścik - KingMax ( PC3200 of course) z bulem poszły na 220Mhz Cl2,5 - przy Cl2 żadnych szans na 200Mhz - bez komentarza. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 hehe, nom :) ja zamowilem te hynixy, powinny byc w pon napisze jak mi poszlo :) --- update to i tak lepiej niz te geile :) czyli w najgorszym wypadku bede mial to samo, a 50zl wiecej w kieszeni :) chyba sie oplaci... mam nadzieje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...