Drag1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 siemka all mam maly dylemat wlasnie jestem na kupnie gf ti200:D teraz mam marna rivke wiec szajs na maksa :/ Jesli chodzi o to cudo to mam na oku jedna firmy Prolnik , posiada radiatorki na pamieci.Daloby sie ja podkrecic na 240/500 czyli taktowania gfti500 ? procka mam barton 2500 i 256 ram wiec gierki powiny latac , mam nadziejie ze rozwiazecie moj problem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 yyyy dokup ramu dokrec karte i proca i powinno byc lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 hehehe ok dokrecilem wszo , odpalilem 3mark2001 mam 21231 pkt ucieszony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a moja babcia wczoraj wróciłą z karaibów 10 lat młodsza wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 hehehe ok dokrecilem wszo , odpalilem 3mark2001 mam 21231 pkt ucieszony? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oj kolego nie kłam moze zle cos napisałes hehehe :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Oczywiście nikt nie zrozumiał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A teraz na poważnie Drag1 faktycznie masz coś nie tak tes mocniej dokręć bo te 40231 powinieneś mieć od ręki, a stery poinstalowałes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 No to sie popisales :D, pamietaj ze testy robi sie na 1024x768 i 32 bitowy color (czyli ustawienia deafault) i wtedy mozesz wynik podawac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Oczywiście nikt nie zrozumiał... true true Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jak bys mial troche oleju we lbie to bys pomyslal i polecial do sklepu po kolejne 256mb ram bo to minimum jest (512).... z tej twojej karty da sie sporo pocisnac - patrz na forum - ludzie robia ponad 10k spokojnie na tych kartach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wy nie kapujecie że on ma Rivkę i się pyta czy ma BRAĆ tego GF3ti? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Hahaha....Kur** ludzie, czy Wy chodziliście do szkoły ? Ten wynik w 3d napisał DLA JAJ, ale oczywiście każdy na neigo wsiadł. Emperor zauwazył dopiero o co chodzi w tym temacie. PYTANIE JEST CZY TAKA KARTA KRĘCI SIĘ NA ZEGARY Ti500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja nie chodziłem a w 3dmarku mam 40231pkt w podpisie to sciema jest bo by sie czepiali. Pytanie źle sformułowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja wszystko zrozumiałem, a ty nie. To znaczy że z tobą jest coś nie tak :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 siemka all mam maly dylemat wlasnie jestem na kupnie gf ti200:D teraz mam marna rivke wiec szajs na maksa :/ Jesli chodzi o to cudo to mam na oku jedna firmy Prolnik , posiada radiatorki na pamieci.Daloby sie ja podkrecic na 240/500 czyli taktowania gfti500 ? procka mam barton 2500 i 256 ram wiec gierki powiny latac , mam nadziejie ze rozwiazecie moj problem :? Pytanie źle sformułowane To gratuluje. Jak ktoś pyta "która godzina" to odpowiadasz 12kg ? Pytanie jest jasne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 ja zamiast bawic sie w wymiane grafy jeszcze ramu bym dolozyl i dozbieral do czegos porzadniejszego! 1 edit:tak to czytam patrze ze sam nie doczytalem ale to nie ma znaczenia bo wystarczy chwile poszukac tyle tego bylo 2. prolink to nie firma - moze ti4200 lepsze robili ale wczesniej niczym sie te karty nie wyroznialy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A FX5200 Ultimate od Prolinka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A FX5200 Ultimate od Prolinka ?Daruj. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 O hajper siedziałeś nad tym jego postem 3godzimy czy co że sie tak podniecasz? Daj na luz, bo mi nerwy puszczą i będe musiał wyciągac rakiety ziemia-powietrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Puszczą i ? Wystarczyło go przeczytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 A FX5200 Ultimate od Prolinka ?Daruj. :lol: Hmmm ciekawa karta za tą cenę, chodź wczoraj widziałem zwykłe R9550 od szafirka za 375zł w Arest.pl 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszpl Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Daloby sie ja podkrecic na 240/500 czyli taktowania gfti500 ? Miałem gf ti200 od Gainward'a i spokojnie kręcił się na 240/530. Co do Prolinka to niestety nie wiem jak się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Jak ma GF3 Ti200 PalitDaytona i spokojnie dziala na 250/500 i nic sie zlego nie dzieje:(( pozatym ze na Athlonie xp 2000+ 384mbddr mam 7500 w 3d marku 2001?? why??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja miałem TI 200 od gainwarda i szedł 265/560 :!: Co do prolinka to oni raczej nie mają za dobrze kręcących się kart choć bywają wyjątki np GeForce 2 ti ultra którego miałem szedł znakomicie (miałem na nim 6300 w 2k1) Na ti 200 11600 mik13 spróbuj inne stery - ja polecam 40.72 Jak ma GF3 Ti200 PalitDaytona i spokojnie dziala na 250/500 i nic sie zlego nie dziejeNo to na co czekasz dawaj wyżej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pamieci Hynixa 4ns wykrece na 500 mhz bez radiatorkow?Karta firmy Msi :D co o tym sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hynixy 4 kreca sie do 700mhZ po odpowiednich zabiegach chociaz to roznie bywa bo w radkach 8500 hynixy 4ns kiepsko sie krecily... ja mam takie w ti4200 i z dziadowskim chlodzeniem 615 ida - a niektorym nawet 666, takze woda vmody 700 spoko powinno byc o 500 to juz nie wspomne ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drag1 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a co powiecie na karte Ati 8500 firmy hercules:D za 300 zl oplaca sie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jak nie le to pewnie ze sie oplaca, calkiem dobre to chociaz wydajnosciowo podobne do kreconego ti200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek87 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mam Gainwarda Ti co prawda golden sample ale i tak leci spokojnie na taktowaniu powyżej ti500. A i wynik w 3dmarku2001 z 8.000 na 11.000 skoczył :) I takie karty na allegro z gwarancją kupisz za 200-250 zł :) Tylko zadbaj o chłodzeinie budy bo u mnie bez dodatkowego wentyla nie szło powyżej 230 Core :? Teraz już spoxik, najwyraźniej się grzała za bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 *"]A i wynik w 3dmarku2001 z 8.000 na 11.000 skoczył :) I takie karty na allegro z gwarancją kupisz za 200-250 zł :) No po podkręceniu samej grafy i wynik w 3dmarku skoczył o 3k, to stary ja Cie zgłosze to może nobla dostaniesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...