Marta Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam mam monitor samsunga lcd chciałam przenies wszystko do innego pomieszczenia po ponownym podłaczeniu monitor działa ale nie ma białego koloru jest czerwień co sie mogło stać prosze o pomoc lub dobrą rade Pozdrawiam Marta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 sprobuj odlaczyc kabel od lcd i komputera i podlacz jeszcze raz, dokladnie dociskajac. moze ktoras zyla nie laczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 To jednak nie to ale dziękuje za rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam mam monitor samsunga lcd chciałam przenies wszystko do innego pomieszczenia po ponownym podłaczeniu monitor działa ale nie ma białego koloru jest czerwień co sie mogło stać prosze o pomoc lub dobrą rade Pozdrawiam MartaJeżeli masz go podłączony przez kabel cyfrowy to spróbuj podłączyć na kablu analogowym lub podłączyć do komputera inny monitor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 biały kolor jest tworzony poprzez połączenie trzech barw podstawowych przenoszonych z kompa do lcd za pomocą kabla sygnoałowego. uwaliłaś kabelek i nic więcej. wystarczyło mocniejsze skręcenie.... sprzwdź lcd u kogoś znajomego, jeśli dalej będie to samo to są dwa rozwiązania: 1) jeżeli kabel jest mocowany do monitorka za pomocą wkrętów - kup nowy (pamiętaj by miał dławiki) 2) jeśli natomiast z monita wychodzi zamocowany na stałe kabelek sygnałowy - masz problem - godzina pracy serwisanta kosztuje ponad 40 zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Opublikowano 15 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2004 mongothealien dziękuje wszystko oki zagięty bolec od kabelka pozdrawiam Marta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 nei ma sprawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...