trutututu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 czy ktos moze sie wypowiedziec na temat glosnikow tego producenta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mogę, czemu nie. Najlepiej zrobisz omijając wyroby tej firmy dalekim lukiem. Nie kupuj głosników tej firmy. Jeśli kupisz i usłyszysz jak grają bedzie widział ze straciles pieniądze. Jest tyle innych firm tańszych i droższych, a ich wyroby są dobre i złe. Mediatech to dno, lacznie z ich super drogimi Bolero 5.1 Jeślisz je kupisz, bedziesz żałować zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 szmelc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jak szmelc.. sa dobre.. do biura... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 wydaja dzwiek ludzaco podobny do nicka autora watku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 uahaha ale sie ubawilem :/ btw dzieki za opinie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 zanim kupisz jakis zestaw, po prostu go przesluchaj. a co do mediatechow - idz do jakiegos vobisu, i tam popros pana zeby ci najpierw puscil cos z mediatechow, a potem to samo cos z creative'ow. akurat vobis ma w ofercie obie te firmy. po takim eksperymencie bedziesz wiedzial wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja mam La Traviata 2.1, które kupiłem za 80 zł i nie sądzę, żebym za tę cenę dostał coś lepszego... Chociaż do Altusów 110 się nie umywają... LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 nie sadzisz zebys dostal cos innego za ta cene - czy to oznacza ze jestes zadowolony ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie sa glosne, ale graja jak dla mnie calkiem przyzwoicie, jak na te cene oczywiscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 fajnie ze znalazl sie chociaz jeden gosc ktory moze powiedziec cos dobrago o tym producencie.. hmm jeszcze zobacze na co mi fundusze pozwola.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ah wlasnie a jesli nie mediatech (z tanszych producentow) to w takim wypadku co/kto macie jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiryt Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ile masz kaski na zakup ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 powiedzmy ze ponizej 150zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hmm.. jezeli nie jestes audiofilem ;) i sub'em nie chcesz przestawiac scian poszukaj sobie czegos np yamada'y 2+1.. i trzeba bylo mowic na poczatku, ze <150 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ehhh, Mam te Bolero(odkupiłem okazyjnie od kuzyna 200zł) i jestem zadowolony. Jak na Mediatecha jakość wykonania ekstra, pilot troche za lekki(ale zawsze to bez kabla), sub jak na mój(17m²) pokój jest za mocny(działa na 1/4 mocy) bo inaczej klamka, obraz w drugim pokoju, szyby w szafkach latają. Fajnie podświetlane przyciski na subie, które nie dają mi zasnąć (świecą prosto w oczy) Stylistyka taka jaką lubie czyli bez zaokrąglonych kształtów. Kolor czarno/srebrny. Porównywałem z odpowiednikami cenowymi, a nawet troche droższymi creativa(kodzy mają) Chyba nie puszczałem na max(a może) ale nie charczą(tak to sie pisze?) od momentu gdy je mam nie jestem w stanie włuchać wieży(sony, jakiś topowy model z przed 2 lat). Osobiście nawet nie myślę kupować kolumn i jakiegoś wzmacniacza. Co do minusów to chyba tylko tyle, że kabelki nie są chinch tylko zaciskowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trutututu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 no nareszcie konkrety a nie ogolniki... a moze glosniki Mint'a np z sirius? jakos zadnych tekstow na ich temat nie moge znalezc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oteek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 a co wiecie o modecome' ach ???? na komputroniku troche juz sie glosnikow tego producenta pojawilo ostatnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...