Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mogę, czemu nie.

Najlepiej zrobisz omijając wyroby tej firmy dalekim lukiem. Nie kupuj głosników tej firmy. Jeśli kupisz i usłyszysz jak grają bedzie widział ze straciles pieniądze.

Jest tyle innych firm tańszych i droższych, a ich wyroby są dobre i złe. Mediatech to dno, lacznie z ich super drogimi Bolero 5.1

Jeślisz je kupisz, bedziesz żałować zakupu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zanim kupisz jakis zestaw, po prostu go przesluchaj. a co do mediatechow - idz do jakiegos vobisu, i tam popros pana zeby ci najpierw puscil cos z mediatechow, a potem to samo cos z creative'ow. akurat vobis ma w ofercie obie te firmy. po takim eksperymencie bedziesz wiedzial wszystko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh,

Mam te Bolero(odkupiłem okazyjnie od kuzyna 200zł) i jestem zadowolony.

Jak na Mediatecha jakość wykonania ekstra, pilot troche za lekki(ale zawsze to bez kabla), sub jak na mój(17m²) pokój jest za mocny(działa na 1/4 mocy) bo inaczej klamka, obraz w drugim pokoju, szyby w szafkach latają. Fajnie podświetlane przyciski na subie, które nie dają mi zasnąć (świecą prosto w oczy) Stylistyka taka jaką lubie czyli bez zaokrąglonych kształtów. Kolor czarno/srebrny.

Porównywałem z odpowiednikami cenowymi, a nawet troche droższymi creativa(kodzy mają)

Chyba nie puszczałem na max(a może) ale nie charczą(tak to sie pisze?)

od momentu gdy je mam nie jestem w stanie włuchać wieży(sony, jakiś topowy model z przed 2 lat).

Osobiście nawet nie myślę kupować kolumn i jakiegoś wzmacniacza.

Co do minusów to chyba tylko tyle, że kabelki nie są chinch tylko zaciskowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi