dj_tej Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 mam problem z neo boco pewnien czas resetuje mi sie polaczenie... czy to tak ma byc??? jezeli nie to powiedzcie co mam zrobic... z gory dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 nie, tak nie ma byc. pogadaj z adminem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 Taki maly offtopic da sie resetowac router przez siec ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 tak ma byc restart nastepuje co 24godziny jesli czesciej to masz pecha -centrala widocznie jest daleko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 tak ma byc restart nastepuje co 24godziny jesli czesciej to masz pecha -centrala widocznie jest dalekonie zawsze i nie na kazdej centrali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 tak ma byc restart nastepuje co 24godziny jesli czesciej to masz pecha -centrala widocznie jest dalekonie zawsze i nie na kazdej centrali... to fakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...