_dEvil Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Witam, Moze mi ktos powiedziec jak zrobic polskie znaki (ogonki) w Corel Draw 10 <angielska wersja> ....moze jest jakis patch (jakies polskie fonty)lub jakis trik :D umozliwiajacy pisanie polskich literek Czy jedynym wyjsciem jest zalatwienie sobie polskiej wersji ? :roll: Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 poprostu doinstaluj/dograj do katalogu fonts polskie czcionki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 7 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2002 poprostu doinstaluj/dograj do katalogu fonts polskie czcionki....To samo chcialem powiedziec i chcialem jeszcze powiedziec corel draw 10 jest prze rulezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi-kny Opublikowano 8 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2003 A ja podczepie sie z innym pytaniem. Mam Corela 11 i niektóre czcionki (np. Arial CE) wyswietla jako "italic". Włączenie i wyłączenie opcji "italic" nic nie zmienia. Przy czym na innym kompie (te same pliki z czionkami) wyswietla je prawidłowo. Kiedy pracowałem na Corel 9 było podobnie :-( wiec to chyba nie jest wina programu tylko Systemu (win XP Professional + sp1) Dodam jeszcze ze kozystam z programu Bitstream Font Navigator Co z tym zrobic? Mieliście taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...