MK-Mateusz Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Wtam. Własnie kupiłem karte radeon 9800Pro.. jakie najlepze sa strowoniki do tj karty OMEGA czy CATALYST??? Które Wersje??? Czy istaiieje polska wersja CATALYST???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Catalisty sa wielojezykowe ja mam zwykłe CAtalisty , Omegi miałe itez nie nazekałem chociaz moim zdanim Omego maja gorsza jakosc obrazu na TV przynajmniej Omego 4.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Obydwie wersje sterów są dobre. Ja korzystam z Omeg 4.6 i jestem zadowolony. Catalysty też są git tylko że na nowym dysku coś z OpenGL szwankowało na nich. A na Omegach wszystko git. Moim zdaniem wszystko jedno :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 imo omegi sa troche szybsze.. jak juz wczesniej wspominalem od roku na nich jade (wczesniej na r9500pro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 imo omegi sa troche szybsze.. jak juz wczesniej wspominalem od roku na nich jade (wczesniej na r9500pro)tak to jest prawda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja zawsze czekam na Omegi i instaluje je, choc Catalysty mam juz wczesneij sciagniete ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 omegii to omegii!!!! sa zawsze cool!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Eeeeee, ja tam wole Catalysty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ale omegii przewaznie sa szybsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 radosuaf catalystami nie zmodujesz swojego radka 9500!!!!!!!! chyba ze uzywasz np rivy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pcmax, jakbys kurde zgadl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 radosuaf ile masz pkt w 2k1 i w 2k3??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 radosuaf ile masz pkt w 2k1 i w 2k3??? zlookaj jego podpis to czesciowo sie dowiesz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 W 3DM01 ponad 13k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 malo!??? czy aby na 100% ja modowales!??? a kreciles ja!??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 spojrz na procek, spojrz na pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 no w sumie!:) ale nie kreciles FSB!???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 FSB mam na 169 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 i co to max?? pwenie masz PALOMINO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jesli Cie to tak strasznie interesuje, to mam 11.5x169=1944 MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...