Kaeres Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 "]Ausus COP to system niezalezny, dziala teoretycznie nawet bez proca ;]Wytlumacz mi to jasniej 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Żeby nie było, że Asus tylko taki be, to powiem wam, że mój Abit KX7-333 też już leży w serwisie po 10 dniach od zakupu. Dostawał świra na magistrali 133, przy 100 nawet uszedłby w tłumie ale mam Athlona XP. Szczerze mówiąc to po tych 10 dniach mam wrażenie jakby ten Abit był już z tej serii, co to Abit ma firmować płyty kupione od ECS'a. W każdym razie jakościowo jest porównywalny - niedoróbki te KT333 i tyle :evil: :evil: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 ale jaja. myslalem ze tylko ja mialem przeboje ze sprzetem. w dzien kupna spalilem (i ukruszylem) procka, a wszystko przez ten pier##@$ plaster co mi zalozyli w sklepie pod cooler, byl na tyle twardy ze ja kdrugi raz zakladalem cooler (wiem blAd ze nie wyczyscilem tego gowna, ale nie mialem pasty pod reka) to sie plaster pofaldowal i niedosc ze cooler krzywo lezal na jadrze to jeszcze nie dolegal,pokruszyl jadro, no i poszed nowka procesor do kosza (no niezupelnie - sprzedalem go za 70zl jako uszkodzony). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Nie mogłem uwierzyć !. ASUS ??? Roz...em cały komp, i nic. Musiałem jechac do serwisu. I mam Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 heh, ja chyba jestes za miekki na amd :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2002 a ja mam do dziś (u krewnych) asusa p2b - nigdy nic się nie sypnęło, celek na nim kręcony266@400, w robocie załatwiłem asusa p2b-e: włożyłem nie dokładnie kieszeń z hdd, odpaliłem i krzaczki, poprawiłem kieszeń, odpaliłem i już nic nie było, myślałem że tylko kontroler, ale płyta zdechła cała, teraz mam w pracy asusa a7v133 i nie narzekam, w domu mam asusa też i też chodzi bezproblemowo (jedynie kłopoty z instalacją). Zależy na co się trafi, a poza tym Murphy nie śpi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 6 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2002 mi asus a7v 333 pochodzil 6 dni a potem mile "sytsem failed cpu test" milym kobiecym glosem by ASUS POST Reporter..jeszcze sie w sklepie obrazali ze plyte zepsulem..po 1.5 tygsa dostalem nowke, chodzi na razie 3 tygsy..odpukac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...