ping182 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jakiś tydzień temu zainstalowałem win 2000 i oczywiście jakże wspaniały komunikator gadu gadu. Wszystko działało ale po ok. 2 dniach gdy odpalałem gg ze startupu lub też ze skrótu gg się wysypywało! Dzisiaj odpaliłem kompa, jak zwykle wystąpił bład w gadu gadu i tak jak zawsze próbowałem gg odpalić z folderu, ale też się wysypuje! Co mam zrobić? Reinstalować system? (Co mi się dobitnie nie uśmiecha) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 win upd, a jak nie pomoze to wywal gg z rejestru i przeinstaluj, albo odpal w trybie zgodnosci z win98 tylko wtedy masz bodajze 256 kolorowa ikonke w trayu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Jak masz dodatkowy zestaw ikon to go usun i wgraj standardowe. One czasem wysypuja GG. Tez tak mialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie mam żadnyh nowych zestawów ikonek, a z rejestru wywalałem już wszystko i nie pomogło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 napewno wszystko nawet z program filies :?: i Documents and Settings ja tak mialem pod XP teraz mam 2000 i wszystko dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ping182 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Słyszałem żebym zainstalował service packi pod 2000 to wtedy zacznie działać, nie chciałem się w to bawić to po prostu sformatowałem dysk zainstalowałem XPeka i... dalej nie bujało. Musiałem zapuścić tryb zgodności, teraz wszystko jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimar Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No :) Ale wystarczyło wejść na stronkę GG i tam pisze, że w związku z problemami z działaniem GG na kompach z Win2k i WinXP do poprawnego działania programu należy pobrać wszystkie aktualizacje z Windows Update... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...