ld Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Bylo juz o autach moze teraz cos o motorach :) http://www.enduro.pl/foto_enduro/ktm520exc...20excsixday.jpg Oto maszynka o ktorej maze aktualnie :D jest to jeden z najlepszych motorow enduro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ja chce YZF R1 juzzzzzzzzzzzzz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Miodzio i maliny ten MOTOREK :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 a ja tam sie zadowole yamaha wild star 1600 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odet Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 nie wiem, czy wiesz, ale w KTMach b. szybko siada sprzeglo, tzn, jak jezdzisz po torze, itp. Moj kumpel ma wlasnie 520, ale crossa jest srednio zadowolony. Pozdrawiam ODET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 nie wiem, czy wiesz, ale w KTMach b. szybko siada sprzeglo, tzn, jak jezdzisz po torze, itp. Moj kumpel ma wlasnie 520, ale crossa jest srednio zadowolony. Pozdrawiam ODET Kurde nie wiedzialem, ze specyfikacji ten motorek jest super! :) , a co bys ewentualnie polecil z motorkow enduro ew. naked bike ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 z naked bike polecam suzuki bandit 1200 ewentualnie jak niedoswiadczonys to mniejszego 600, choc i tak za mocny na poczatkujacego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...