Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm, za 1000 zeta to ja bym radzil tak jak wunat czyli np kupic na allegro jakis wzmacniacz ( diora, unitra itp ... ) za kolo 150 200 zeta, do tego jakies kolumny za 200, za reszte mozesz sobie kupuic jakas fajna karte muzyczna, i zapewniam ze dzwiek bedzie zadawalajacy. Sam jade na podobnym zestawiku i jestem w 100% zadowlony ( nie zamienilbym go na zadne 5.1 )

pozdrawioam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh , znowu to samo :? :lol:

nie lepiej qpic takie coś za 200 zeta????

http://allegro.pl/show_item.php?item=27683452 (wczoraj je wygrałem dzis je odbieram)

http://allegro.pl/show_item.php?item=27636946 mam to i napędza teraz kolumny z membraną 30 cm i jest bardzo ale to bardzo głośno i ładnie)

i taki zestaw wychodzi 200 zeta i zagra o wiele lepiej od tych creatiwów , ligitechów itp. chyba że masz 2400 zeta na logitecha tego najlepszego chyba :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GENIUS SW-5.1 Home Theater !! Zostawia większość głośników w tyle !! Jedynie Logitech i Creative za ~1500zł może im dorównać. Subwoofer ma atomowe pieprznięcie a jednocześnie bardzo dobrą kontrolę, do rocka w sam raz.

Jakbyś je chciał to zapraszam na priv ;)

UPDATE - tu masz reckę http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=497...ht=genius+sw5+1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

|Micro| jak chcesz miec dobry zestaw za 899pln to bierz te Logitechi.

Sam ostatnio je nabylem. Przesiadlem sie z SoundWorks FPS1600. Roznice w mocy slychac oraz czuc :D Zestaw jest niczego sobie - wazy 17,8kg (w pudle prawie 20kg).

Uzywam ich z SS, ale pelnie mozliwosci pokaze dopiero z Audigy2 (w koncu jezeli maja THX, to dzwiekowka tez powinna go miec ;) ).

Jednym slowem polecam :)

Cena 899pln w www.esc.pl

BTW do testowania polecam Moguai - U know Y, albo Ultimate Subwoofer Test od THX :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO właśnie przy kupnie tych logitechów zamierzałem sobie kupić audigy2 ;)

Po przeczytaniu tej 'recenzji' głośników genius poważnie się zastanawiam nad nimi - nie wiecie gdzie je można dostać ?

Licze na wasze subestie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

liczy się certyfikat a nie nalepka :)

zastanawiam się bo mam w tej chwili logitech z680 (najwyzszy model) grają bardzo dobrze.Do tego mam abita an7 na której jest soundstorm i zastanawiam się czy audigy2 dalo by jakąs wyraźną różnicę w dźwięku. Czy jest ona warta na tyle zeby wydawać 500zł. (mysle juz o tej karcie 7.1:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No offence Kwiecień i wunat, ale czy kiedykolwiek slyszeliscie te glosniki? (biorac pod uwage ich rozmiary mysle, ze nie ma lepszych w tym przedziale cenowym).

Nie kazdy ma wielka chate zeby sobie wielkie klocki do pokoju wstawic......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm - ale jak to możliwe - np subwoofer logitecha z5300 ma moc 100W a ten genius 'tylko' 45 :>

Więc - który z tych 3 Modeli 3 różnych firm byście wybrali ??

I Kwieceń - jaki nick miał ten ziomek u którego ty kupowałeś te Geniusy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za odkopanie tematu no ale też mam dylemat ponieważ chciałbym se sprawić zestaw głośników do 1000zł a Cretive Inspire 5.1 już mi nie wystarczają...no więc tak:

interesuje mnie zestaw 2.1 czyli dwie kolumny + subwoofer

wzmacniacza nie mam dlatego nie wiem czy dokupić osobno czy kupić woofera aktywnego :roll: chciałbym mieć mocny zestaw co by można niezłe disco party odstawić no i oczywiście mocne bassy co by je można pod stopami czuć 8) prosze o wyrozumiałość ponieważ jestem zielony w tym temacie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi