Wanted Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Witam moja karta graficzna to Radeon 9200 128MB. Mam następujacy problem. Podczas gier i to nie tylko tych nowych ( np Counter Strike ) albo sam wyłącza mi się monitor albo wyskakuje błąd o VPU Recover. Nie wiem już co robić instalowalem różne sterowniki ale to nic nie dało. Gdzieś na zagranicznej stronie wyczytłem że należy zainstalować jakaś łatka Catalyst 3.9. Zrobilem to ale nie pomogło i dalej gaśnie mi monitor:(. Link do tego forum to http://forums.viaarena.com/messageview.cfm...&threadid=53188 Prosze o pomoć i z góry dziękuje !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 chyba karta ci sie przegzewa poszukaj było o tym na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 wyłącz vpu recover w ekranie zawansowane vpu-recover Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wanted Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Lipe mam jak wyłącze VPU recoer to nie moge w nic grać. Pokąbinowałem troche i teraz wyłącza mi się monitor i słysze tylko głos z gry . Kiedy uda mi się wyjść z gry to ekran włącza się ponownie i wszystko wraca do normy. Mozecie napisać coś więcej o tym przegrzewaniu jesli w tym jest problem. Jeśli macie jakieś pomysły to byłbym wdzęczny. Pozdro!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...