Fokhuz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Problem jak w temacie. Najchetniej bym wzial cos z mcs. Uriela lub nuka. Moze byc tez Frost, ale nie wiem ktory pasuje pod moja mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Na pewno nie pasuje Uriel multitop ponieważ będzie zawadzał o kondensatory Polecam zwykłego Uriela lub Frosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Potwierdzam. Sam musialem prosic liquidboy'a o przyfrezowanie multitopu, bo zawadzal o kondensatory. Uriel z normalnym topem bedzie pasowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A jak jest z Frostem i Nukiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nuk i Frost też będzie pasował ale polecam Uriela lub Erosta masz wybór :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 uriela z prostokatnym topem, bo multitop zawadza a ten z polokraglym topem wchodzi na styk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie dodalem ze mam atmana 306 wiec spore cisnienie, slyszalem ze nukleony lubia duze cisnienia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Frost ma dwa rozne topy... Dla ADM tylko, czyli wlazi na NF7-S i inne oraz na AMD/P4 (nie lwazi na wszystkie plyty AMD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dzieki wszystkim ktorym chcialo sie cos napisac. :D Wybrałem frosta mam nadzieje ze slusznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 A znacie jakis sklep z tymi blokami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokhuz Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 www.mcs.pc.pl www.bloki.pl www.realitynet.pl ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...