Skocz do zawartości
Gość MATRIX5000

FSB 200, Atlon 1.7 XP

Rekomendowane odpowiedzi

Gość MATRIX5000

Mam atlona 1.7 XP. Podkreciłem go na magistrale 200 i V-core 1.8 temp max 60 stopni. mam pytanie czy nic

sie niestanie z tym prockiem i czy tak mozna. acha i jak moja zasilka to zniese mam zasilacz takiej bylejakiej firmy 300W. i czy mi sie nic nie zjara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość MATRIX5000

hmm a co to robi na ekstremalnym ....

a co do pytania , napisz wiecej o zasilaczu i o chlodzeniu to powiemy czy nic sie nie stanie ...

Wiec tak zasilacz jest 300W jakiejs słabej firmy. nie wiem co mam ci wiecjej napisac . a chłodzenie to mam rdiator miedziany i wiatrak ma 2300 obrotów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak ma codegena albo megshita to dla mnie to jak najbardziej nadaje sie na exteremalne :lol:

prockowi nic sie nie stanie jak nie bedzie mial ponad 60* co do zasilki to jezeli to jedena z wyzej wymienionych to zaczal bym sie jednak o niego marwic...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie jak ma codegena albo megshita to dla mnie to jak najbardziej nadaje sie na exteremalne  :lol:

prockowi nic sie nie stanie jak nie bedzie mial ponad 60* co do zasilki to jezeli to jedena z wyzej wymienionych to zaczal bym sie jednak o niego marwic...

:twisted: :lol: Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość MATRIX5000

a jeszcze mam jedno putanie jak zasilacz bedzie słabej firmy to go bardzo przeciarze to moze mi uszkodzic płyte główna albo inne czesci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matrix500, masz Button "ZMIEŃ", nie pisz posta pod postem bo robisz zamieszanie.. aha co do tematu, może być, jedynie zasilke kup firmową... Co do coolera, w sumie może i ten starczyc, ja mam zwyklutki za 40zł i wytrzymuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi