Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mam atlona 1.7 XP. Podkreciłem go na magistrale 200 i V-core 1.8 temp max 60 stopni. mam pytanie czy nic sie niestanie z tym prockiem i czy tak mozna. acha i jak moja zasilka to zniese mam zasilacz takiej bylejakiej firmy 300W. i czy mi sie nic nie zjara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 sorki pmyliłem sie mam Atlona 1.8 XP jeszcze raz przepraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hmm a co to robi na ekstremalnym .... a co do pytania , napisz wiecej o zasilaczu i o chlodzeniu to powiemy czy nic sie nie stanie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie no, nie róbmy burdelu w Extremalnym. Co to ma być? Są odpowiednie działy do tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to gdzie mam to wrzucić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hmm a co to robi na ekstremalnym .... a co do pytania , napisz wiecej o zasilaczu i o chlodzeniu to powiemy czy nic sie nie stanie ... Wiec tak zasilacz jest 300W jakiejs słabej firmy. nie wiem co mam ci wiecjej napisac . a chłodzenie to mam rdiator miedziany i wiatrak ma 2300 obrotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Panowie jak ma codegena albo megshita to dla mnie to jak najbardziej nadaje sie na exteremalne :lol: prockowi nic sie nie stanie jak nie bedzie mial ponad 60* co do zasilki to jezeli to jedena z wyzej wymienionych to zaczal bym sie jednak o niego marwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Panowie jak ma codegena albo megshita to dla mnie to jak najbardziej nadaje sie na exteremalne :lol: prockowi nic sie nie stanie jak nie bedzie mial ponad 60* co do zasilki to jezeli to jedena z wyzej wymienionych to zaczal bym sie jednak o niego marwic... :twisted: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 czyli co zasilke przydało by sie wymienic na jakas firmowa i o wiekszej mocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a jeszcze mam jedno putanie jak zasilacz bedzie słabej firmy to go bardzo przeciarze to moze mi uszkodzic płyte główna albo inne czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a jeszcze mam jedno putanie jak zasilacz bedzie słabej firmy to go bardzo przeciarze to moze mi uszkodzic płyte główna albo inne czesci jest to niemal pewne jak przeciagniesz strune Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 czyli najwarzniejsze w kompie to miec dobry zasilacz ?????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie, najważniejszy jest kolorowy wiatrak w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja sie normalnie pytam a tu taka odpowiedz ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja sie normalnie pytam a tu taka odpowiedz ;(Ja sie normalnie pytam a tu taka odpowiedz ;(, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 czyli najwarzniejsze w kompie to miec dobry zasilacz ??????????????powiedzmy dalej nie odpowiedziales jaki masz zasilacz :P do tego radze ci przejrzec ci topic o codegenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Matrix500, masz Button "ZMIEŃ", nie pisz posta pod postem bo robisz zamieszanie.. aha co do tematu, może być, jedynie zasilke kup firmową... Co do coolera, w sumie może i ten starczyc, ja mam zwyklutki za 40zł i wytrzymuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja sie normalnie pytam a tu taka odpowiedz ;( Po co sie pytasz o coś, co jest oczywiste ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MATRIX5000 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 I o to mi chodziło bardzo dziekuje za pomoc. Jeszcze raz dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...