Vadeer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hehe.... nikt sie go nie czepia. poprostu jesli to jest prawda to uwazam ze mu brakuje piatej klepki albo ma bogatych rodzicow. bo ja poprostu nie widze innego wytlumaczenia dla kupowania komputera za tyle kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menelaos Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pfff ten twój to jakiś stary sprzęt xx bo ja mam Radeon x1500xt, dyski 10X po 10tera a ramu mam 10 giga 6000mhz, procki tez jakies stare macie Athlony64 pff ja mam amd Athlon124 9000+ z chłodzeniem freonowym Poprostu nie wierze ze kupiles cos takiego daj foty sreeny z 3dmarków [swoje] sreeny pulpitu twoje zdiecie gdzie trzymasz tego radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 WŁASNIE MY CHCEMY DOWODY HEHEHEEHEHEHHE :-) :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anioł Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Odpisuje z kompa mojego brata !!! Jestem dziś u niego cały dzień !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 buheheheahehaehaehaehaheaheaha :]]] anioł, anioł teraz se zawaliłeś sprawe u "szefa" dorwie cie za to i usmaży na wakacyjnym grillqu heh, niech ktoś wymyśli zajęcie nudzącej się młodzieży dobra, ja tym czasem udaje się popływać w moim basenie na podwórku, a później ide se pojeździć moim nowym autem :]]] volvo s40, eee eh by zapomniał że po ostatnich jazdach mi sprzęgło rozwaliło :[, cóż zostaje mi saab 9-3 sportsedan :]]] buehahehaehaehaheah, a jak se już pojeżdże to się pakuje i wyjeżdżam do włoch :]]] na wakacje, powygżewać się w słoneczku i przy pięknych paniach :]]] przyśle wam pocztówki :]]] i zdjęcia, albo mam lepszy pomysł! chodźcie jedziemy tam wszyscy!!! ... a tak poważnie, to pomarzyć dobra rzecz :] hehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anioł Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie wiem o co ci chodzi ??? :?: To chyba normalne byc u brata !!! Nie przejmuj sie jutro ide do siebie do domu i nie bede odpisywał !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 strata kasy , za pol roku takiego kompa bedzie mozna kupic za 5000zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 anioł... ty żeś chyba z nieba spadł :]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jester Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Nie wiem o co ci chodzi ??? :?: To chyba normalne byc u brata !!! Nie przejmuj sie jutro ide do siebie do domu i nie bede odpisywał !!! zbierales na tego kompa 2? lata w koncu go kupiles jestes zadowolony i w ogole a teraz siedzisz u brata a komp stygnie ? :mrgreen: i jeszcze mowisz ze nie bedziesz odpisywal no litosci dobry czlowieku :mrgreen: jak sie zapodaje takie configi to jakies dowody trzeba przedstawic bo tu na tweaku ludzie strasznie nie ufni jesli chodzi o takie sprawy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jaaa już wiem! żeby kupić nowego kompa musiał sprzedać mieszkanie, teraz se kupił nowe, mniejsze i na czas przeprowadzki siedzi u brata :]]] buhehaehehehaheha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Co to ma wogole byc?? Nie ten dzial. Sam topic bez sensu. Czy to dzial "Pochwalmy sie"?? Komputer pewnie sie zjaral. Taki sprzet na 360W chieftecu. Grzech!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 sciema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Moze sie nie znam..... ale wyciagnal ktos z ATHLONA 64 250FSB? Bo z tego co wiem to kolesie chlodzac woda wyciagali max 223 FSB. Druga sprawa widzial ktos w chieftecu miejsce na wentyle 18cm?. No chyba ze cial obudowe Pozdro Krzysiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 o fsb na athlonie64 nie pomyslalem ale te wentyle 180mm od razu wydaly mi sie dziwne. no ale nie komentowalem bo dawno nie bylem na stronie chiefteca i moze wyszly obudowy do takich wentyli. tak pomyslalem na poczatku. ale teraz jak sobie pomysle... sa tak duze wentyle dostepne w sklepach? czy tylko na zamowienie? no i do tego dwa takie wentyle to az 36cm wysokosci. moze jemu chodzilo o 120mm :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 "]Moze sie nie znam..... ale wyciagnal ktos z ATHLONA 64 250FSB? Bo z tego co wiem to kolesie chlodzac woda wyciagali max 223 FSB. Druga sprawa widzial ktos w chieftecu miejsce na wentyle 18cm?. No chyba ze cial obudowe Pozdro Krzysiek A64 latają z fsb >>300MHz ... coś mało czytasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Smaug] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Moje niedopatrzenie. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 i tak IMHO przepłacił "odrbine" jak by to kupił w stanach to by zapłacił 6-7 tys... a do tego co ma za sens kupować dzisiaj s754 i wszystko na PCI/AGP? choć 3D marki są całkiem... ładne ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 i tak IMHO przepłacił "odrbine" jak by to kupił w stanach to by zapłacił 6-7 tys... a do tego co ma za sens kupować dzisiaj s754 i wszystko na PCI/AGP? choć 3D marki są całkiem... ładne ;)) A co niby daje PCI-E x16 ?? AGP będzie jeszcze z rok na rynku ... s754 nie jest najlepszym wyborem jeżeli idzie o "przyszłościowośc takiego rozwiązania", ale jest tanie dobre mobo to ok 100$ a proc 3200+ to ok. 270$ (a są wolniejsze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 hehe.... nikt sie go nie czepia. poprostu jesli to jest prawda to uwazam ze mu brakuje piatej klepki albo ma bogatych rodzicow. bo ja poprostu nie widze innego wytlumaczenia dla kupowania komputera za tyle kasy. Na zachodzie robia to co chwila i jakos nikomu to nie przeszkadza. Chlopak chcial sie pochwalic i sie pochwalil (a ma czym:-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 PCI-E 16, narazie nic ale mam namyśli przyszłościowość, i grafy bez mostka AGP, jak ktoś wydaje tyle kasy to trza myśleć co będzie za rok ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Gratuluje niezłego kompa! Czy się opłacało to nie będe pisać, ocenisz to sam po pewnym czasie jak euforia związana z zakupem minie. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 PCI-E 16, narazie nic ale mam namyśli przyszłościowość, i grafy bez mostka AGP, jak ktoś wydaje tyle kasy to trza myśleć co będzie za rok ;)) Nie każdy kupuje zestawik z myślą o trzymaniu go 2 lata ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Byl juz taki jeden nazywal sie FEROMAN pamietacie jego karte i linki do ORBA?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=76590&highlight= :lol: :lol: od tamtego PLOOM juz sie nie udziela :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 gratulacje tez kiedys kupiłem konfig za około 10 tys i co tydzien wpatrzony w nowe cenniki krew mnie zalewała bo tracił średnio 200 na tydzien ale ale kumple tez mi zazdrościli jak większość leszczy na tym forum pozdro leszcze :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A64 latają z fsb >>300MHz ... coś mało czytaszA tak dla jasnosci A64 nie maja fsb :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 "]Sciema :!: Do takiego sprzetu taki nedzny zasilacz przy takim oc, poco komu dvdrw i cdrw? Podaj jakiegos orba to rozpatrze ten twoj sprzet. Czasem jest sens. Ja mam nagrywarke DVD i drugi napęd (odtwarzacz DVD) i powiem ci, że bardzo często przydają się dwa napędy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 "]Sciema :!: Do takiego sprzetu taki nedzny zasilacz przy takim oc, poco komu dvdrw i cdrw? Podaj jakiegos orba to rozpatrze ten twoj sprzet. Czasem jest sens. Ja mam nagrywarke DVD i drugi napęd (odtwarzacz DVD) i powiem ci, że bardzo często przydają się dwa napędy :) ta jak kumpel p[rzychodzi z dwudziestopakiem filmów ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 druga dziwna sprawa po za zasilaczem, brakiem orb'ów jest taka, ze koles ma 10k na kompa, ale nie ma kasy na neta, ciekawe, a przy okazji ja taki cfg moze bym kupił ale tylko gdybym wygrał w totka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 druga dziwna sprawa po za zasilaczem, brakiem orb'ów jest taka, ze koles ma 10k na kompa, ale nie ma kasy na neta, ciekawe, a przy okazji ja taki cfg moze bym kupił ale tylko gdybym wygrał w totka :D Ale wy troche dziwni jesteście :? Przecież koleś pisze , że odkładał 2 lata. Mi neta sponsorują starzy, i to oni płacą miesięczny abonament. A może jego nie stać, żeby płacic co miesiiąc :?: Wydał na komputer raz i teraz przez ~2 lata nic nie kupi do niego. A wy czepiacie się. Może ma takiego kompa , a może nie :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 aha skoro mógł odkładać po 500 zeta miesięcznie na kompa to nie stać go na abonament za neta (dla przykładu ja płace 35 zeta miesięcznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...