ClareS Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 No nie wiem, może mieszka na osiedlu gdzie sięci nie ma :idea: I by wtedy musiał sam yć :idea: Nie wiem i tak szczerze to mnie to nie obchodzi 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja po prostu nie nawidze oszustów i takie gadki mnie słabią, mój kumpel też już miał wiele rzeczy, ale narazie oprócz niego nikt ich nie widział Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja po prostu nie nawidze oszustów i takie gadki mnie słabią, mój kumpel też już miał wiele rzeczy, ale narazie oprócz niego nikt ich nie widział No ja też nie, dlatego czekam na jakiś konkretny dowód. Ale narazie nie bede pisał, że koles kłamie bo nie mam takiej pewności :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordRene_PL Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Do czasu checi opublikowania ORBA proponuje jakiemus modowi zamknac ten zenujacy temat :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A64 latają z fsb >>300MHz ... coś mało czytasz A tak dla jasnosci A64 nie maja fsb :D Jasne - nie mają teżmnożnika i nie dają się w związku z tym przetaktować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 W takim razie wytlumacz co to jest FSB i odnies to do A64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 zgłoś się do mnie z orbem a i przy okazji powiedz mi jak wsadziłeś dwa wentyle 18cm x 18cm! do chiefteca? w koszyczki? :lol: ...narazie możesz sobie takie bajki na półkę między książki wsadzić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...