goldenSo Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 jak w temacie czy mozna wiezyc temu wykresowi jezeli tak to jednak bardziej oplaca mi sie brac 5900xt od radka 9800pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 NO COTY ! bierz 9800PRO - trafisz na r360 i masz XT ! apropos serwis benchmark.pl to mozna sobie w dupe wsadzic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 NO COTY ! bierz 9800PRO - trafisz na r360 i masz XT ! apropos serwis benchmark.pl to mozna sobie w [gluteus maximus] wsadzic ! Dokladnie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 własnie, ale jakieś lolki z forum sie sprzeczały żeten wykres jest dobry :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 No cóż, zestawieniu nie bardzo można wierzyć. Ech, kiedyś benchmark to był niezły vortal... Ale wyraźnie zaskodził im "sponsornig" komputronika. Kiedyś np. karty graficzne były jakoś porządniej testowane - oprócz benchmarków były też gierki. A teraz? Standardowo - 3dmark x 2 i już karta przetestowana. Później wychodzą z tego takie kwiatki jak stwierdzenie, że FX5600 jest godnym następcą Gf 4 ti. :lol: Oprócz tego zachwalanie "kluczowych" dla komputronika marek - przede wszystkim gigabyte i modecom. Nie mówię, że to kiepskie firmy, ale w testach taki gigabyte jest prawie zawsze najlepszy. A jak nie jest to zawsze można tak dobrać konkurentów, żeby był. :D Niestety, nie można wierzyć vortalowi tak ostro sponsorowanemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krych Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 No cóż, zestawieniu nie bardzo można wierzyć. Ech, kiedyś benchmark to był niezły vortal... Ale wyraźnie zaskodził im "sponsornig" komputronika. Kiedyś np. karty graficzne były jakoś porządniej testowane - oprócz benchmarków były też gierki. A teraz? Standardowo - 3dmark x 2 i już karta przetestowana. Później wychodzą z tego takie kwiatki jak stwierdzenie, że FX5600 jest godnym następcą Gf 4 ti. :lol: Oprócz tego zachwalanie "kluczowych" dla komputronika marek - przede wszystkim gigabyte i modecom. Nie mówię, że to kiepskie firmy, ale w testach taki gigabyte jest prawie zawsze najlepszy. A jak nie jest to zawsze można tak dobrać konkurentów, żeby był. :D Niestety, nie można wierzyć vortalowi tak ostro sponsorowanemu. zgadzam się to samo jest z Tweak.pl (tym razem Barwkomp) :) ale mimo wszystko benchmark.pl to dobre źródło informacji o sprzęcie. ja z niego cżesto korzystam, ale nie pasuje mi lansowanie marki Gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Pokaż mi lansowanie w testach sprzętu dostarczonego przez Barwkomp ;p bez komentarza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 W trosce o obiektywność i profesjonalizm testy na tweaku pojawiają się dość rzadko. :lol: :lol: :lol: Oczywiście żartuję, ja w testach też nie dopatrzyłem się sponsoringu barwkompu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...