H2 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Kumpel mnie sie pyta gdzie to sie ustawia bo mowi ze szuka i nie moze znalezc, pamietam ze na moim gigabycie byly ukryte funkje w biosie - ale nie pamietam, a sam nie moge mo pomoc bo jestem 150Km od niego. PCI Latency Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 U mnie jest w ADVANCED --->PnP/PCI Configurations Bios Phoenix'a . co do ukrytych opcji.. pierwszy raz o tym słysze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H2 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 U mnie jest w ADVANCED --->PnP/PCI Configurations Bios Phoenix'a . co do ukrytych opcji.. pierwszy raz o tym słysze... ok wysle mu smsa zeby sprawdzil w ga-7vax wlaczalo je sie po nacisnieciu jakiejs kombinacji klawiszy - wl. sie timingi itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H2 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 niestety nie ma, jak tos ma takiego gigabyta to niech sie odezwie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 co do tych ukrytch funkcji to wciskalo sie ctr + F1 niestesty nie wiem czy tam jest PCI latency Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pAq85 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 na tej płycie nie można ustawiać PCI LATENCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Wyślij mu SMS'a takiego, po co on chce to ustawiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H2 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a chce to zrobic bo mu pierdzi SB Live i ja stawiam na PCI LATENCY 32 -> 64 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a chce to zrobic bo mu pierdzi SB Live i ja stawiam na PCI LATENCY 32 -> 64 a faktycznie!!! Ja też miałem ten kłopot.. jak sie pisało na klawierce to dźwięk pierdział :)) na szczęście doszedłem że to PCI Latency bo już chciałem płyte na servis nieść:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...