t3ster Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Kupielm do telefonu siemens c55 kabel pod USB, a wszystkie znane mi programy do teg telefonu obsluguja jedynie porty COM!! Czy istenieje jakis program ktory umozliwi mi korzystanie z tego kabla?? Chodzi mi o program ktory bedzie tworzyl wirtualny port COM na porcie USB:) Na irde mam takie cos, moze wiecie gdzei takie cos moge znalesc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 USB rowniez ma port COM, wiec ustaw taki jaki pokazuje w menadzerze urzadzen i powinno zadzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 sprawdz jako ktory port Ci sie zainstalowal kabel (jak RoKFoR napisal) i wybierz ten sam port w SDS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Dzieki:) DZiala juz:) Sam bym to zrobil, ale za pierwszym razem mi tak nie wyskoczylo dopiero dzisiaj:) Dziwna sprawa:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...