Robeq Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mam małego problema, prosze o pomoc. Czy płyta Abit NF7-SL nForce2 jest dobra dal Athlona XP 2600+ ?? I porosze was o wymienieni jakie są różnice mięcy płytą główną Abit NF7- SL nForce2 a płytą główną Abit AN7 nForce2 ?? Prosze pomóżcie bo nie wiem co lepsze a musze miec jakieś przekonujące argumenty która płyta główna jest lepsza, bo mój tata nie wie co ma mi kupić, a ja chce mieć nowego kompa, Błagam o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=78042 Masz tam odpowiedzi na kilka Twoich pytań. No i tytuł topica zmień bo jest nieregulaminowy i nieortograficzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Robeq, zapoznaj się z tymi punktami regulaminu: II. Użytkownik zobowiązany jest dbać o porządek na forum; w tym celu należy: 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. IV. 7. Staraj się pisać poprawną polszczyzną. Przed wysłaniem posta sprawdź, czy nie ma w nim błędów ortograficznych, interpunkcyjnych lub literówek. Jeżeli zobaczysz błędy już po umieszczeniu wiadomości na forum, użyj opcji "zmień", żeby je poprawić. Posty zawierające rażące błędy ortograficzne lub napisane całkowicie niezrozumiale mogą być usuwane z forum przez moderatorów. Tytuł "Bałagm Pomużcie" jest nieregulaminowy. Użyj przycisku "zmień" w swoim poście i nadaj topikowi inny tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...