Vadeer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 takie cos mi wyskoczylo wczoraj: jak to wylaczyc bo ja juz sily nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Na moje oko jakis plugin dsp. Popatrz w zakladce preferencje->plugins->dsp/effects i zobacz czy nie jest wlaczony jakis plugin. Jezeli nie tam, to moze byc w zakladce output, albo general. Dla mnie najpewniejsze jest wlasnie DSP, bo to panel do bawienia sie dzwiekiem (BPM). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 faktycznie to plugin DSP. ale wczesniej to okienko sie nie wyswietlalo a teraz tak a nigdzie nie widze wylacznika. moze musze poczytac jakiegos manuala do tego plugina bo moze jest skrot do tegi i wlasnie przez przypadek wlaczylem okienko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 faktycznie to plugin DSP. ale wczesniej to okienko sie nie wyswietlalo a teraz tak a nigdzie nie widze wylacznika. moze musze poczytac jakiegos manuala do tego plugina bo moze jest skrot do tegi i wlasnie przez przypadek wlaczylem okienko...Zazwyczaj pluginy wyswietlaja swoje okienku juz jak sa wlaczone. Tak wiec wybierz "none" w zakladce dsp. Jesli mozna go wylaczyc mimo ze jest wybrany to wszystko masz pod guziczkiem "configure" (po wybraniu danego pluginu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 chodzi o to, ze ja ten plugin uzywam od jakiego czasu juz... i wczesniej nie mialem tego okienka. a teraz sie pojawia... ale juz wylaczylem plugina do czasu poczytania jakiegos manuala jak znajde czas na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 chodzi o to, ze ja ten plugin uzywam od jakiego czasu juz... i wczesniej nie mialem tego okienka. a teraz sie pojawia... ale juz wylaczylem plugina do czasu poczytania jakiegos manuala jak znajde czas na to...A ja pisze ze jesli nie miales a masz to jedyna mozliwosc to przestawienie czegos w "configure" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ale nie ma niczego w configure. wyswietla tylko napis z wersja plugina i autorem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 ale nie ma niczego w configure. wyswietla tylko napis z wersja plugina i autorem...W takim razie nie uzywales tego plugina ktory wyswietla okno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 nie rozumiemy siebie ale juz mi sie nie chce tlumaczyc. wylaczylem tego plugina i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...