blood_reksio Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Tak sobie myślę czy dałoby się wgrać bios radeona 9600 pro do zwykłego radka, wcześniej dla bezpieczeństwa obniżając taktowanie w edytorze do biosu. Może by się lepiej kręcił. Co o tym sądzicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenshin Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ja tak zrobilem z saphire atlantis non pro , wsadzilem bios z wersji pro i o malo niezabilem karty przezyla tylko daltego ze mialem stary bios na dyskietce i wstukiwalem komendy "na slepo" wiec niejest to chyba zbyt dobry pomysl w przypadku 9600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 za duze taktowanie pamieci ma wersja pro wiec nie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Jakbyś obniżył taktowania to możesz spróbować. Ale raczej nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ale jak chcesz to zrobic jak juz wgrasz to masz zrobione automatycznie 600mhz co jest niemozliwe dla wersji non pro przeciez sam ja mialem!!!:) chyba ze jakos zmodowalbys ten bios ale po co!???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...