EmperoR_2001 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Chciałbym założyć na nią cztery radiatorki (na pamięci) i się pytam. Czy radiatorki na zwykłe pamięci można pociąć? Mam takie dwa aluminiowe i chciałbym je pociąć żeby były cztery, bo te na bga to drogie dośc są :(. Jeśli się da to muszą być dokładnie dopasowane, czy mogą być większe od pamiątek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Jasne ze moga byc wieksze aby nie dotykaly zadnych innych elemenotw, ja na swoje 9500 pocialem takie aluminowe speeze zwyklym brzeszczotem, wyszly idealne no i duzo wieksze od zwyklych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 http://angela.pl/index.php?action=Szukanie...WdvcmlpPSc1Mic= Takie speeze? Bo właśnie takie mam :) A tak w ogóle to chce na to jeszcze dać wiatrak 80x80 :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Dokladnie te same tez zielone, teraz wyszly niebieskie :) mam 4 kosci wiec pocialem na pol - idealnie :) i jedna paczuszka wystarcza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 I dobrze działa :?: Bo jak tak to jutro się zabiorę za to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Widzisz podpis, wywnioskuj czy ci wystarcza:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmperoR_2001 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Starcza starcza, bez radiatorków ide na 270 więc jak z nimi pójdzie na 290 to będzie piknie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 To powodzenia w kreceniu :) A!!! przed cieciem, nadetnij dosyc mocno nozem warstwe klejaca od dolu nie zrywajac zabezpieczenia -piluj od strony ozebrowania i uwazaj na koncowke zeby opilki nie dostaly sie na klej pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...