Quill Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Mam pytanie co dokladnie daje nowa wersja biosa? Prosze o bardzo precyzyjne wypowiedzi. Aha i jeszcze co daja stery do ukladow SISa? (SiS AGP Driver 1.10). No i co trzeba pierwsze zainstalowac, stery grafy czy AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Ogólnie nowa wersja BIOSa ma za zadania poprawić stabilność/kompatybilność/wydajność. Sterowniki SIS'a to aktualizacja mostka AGP przyspieszenie wymiany danych miedzy płytą, a grafiką. Zawsze najpierw instaluje rzeczy od płyty (SIS AGP Driver, Via 4in1), a dopiero potem sterowniki od grafiki, dzwiekowej itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Aha :D Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem :D Dzieki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Aha :D Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem :D Dzieki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Aha :D Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem :D Dzieki... i po sterownikach do grafy i dzwieku DirectX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quill Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Spoooooooooooko! Dalo mi to przyrost z 3Dmarku z 4100 do 5300 :D ZAJEBISCIE! Co jeszcze moge zrobic zeby kompa przyspieszyc? Narazie odpada podkrecanie bo za krotko mam gwarancje. Ale milo ze nowy biosik dodal mi opcje zmiany mnoznika :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Co jeszcze moge zrobic zeby kompa przyspieszyc? Narazie odpada podkrecanie bo za krotko mam gwarancje. Ale milo ze nowy biosik dodal mi opcje zmiany mnoznika :D jesli soft jest skonfigurowany optymalnie, to pozostalo juz tylko krecenie procka, pamieci, grafy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...